Fatih Portakal 'Korkuyorum' Dedi, Kötü Haberler Arka Arkaya Geldi!

TAKİP ET

Ünlü haber sunucusu Fatih Portakal canlı yayında yaptığı açıklamalar ve aldığı tepkilerden sonra korktuğunu ve başına bir şey gelebilme endişesi yaşadığını dile getirerek isyan etti.

Fox Tv haber sunucusu Fatih Portakal son zamanlarda yaptığı açıklamalarda tepkileri üzerine çekmeye devam ediyor. Yaptığı yayınlardaki açıklamaları sebebiyle Şanlıurfa'da görev yapan bir avukatın suç duyurusunda bulunduğu öğrenildi. Avukat İbrahim Uğur Akdoğan savcılığa yaptığı şikayette dilekçesini verdiğini belirtti. Adliye çıkışında ise yapmış olduğu suç duyurusunun içeriğini ve nedenlerini anlattı. 

Fatih Portakal'ın 10 Aralık tarihinde sunmuş olduğu haber sırasında söylediği 'Türkiye'de barışçıl protestolar yapalım. Gerçekleştirilen tüm zamları hep birlikte protesto edelim. Doğalgaz zamlarını tekrar gündeme getirelim. Kaç kişi bunun için sokağa çıkabilir. Kaç kişi başına bir şey gelebilir endişesi taşıyor. Hep birlikte görelim. Kaç kişi sokağa çıkar?' diyerek halkı bir anlamda sokağa çıkıp protesto yapmaya teşvik etmişti. 

FATİH PORTAKAL KORKTUĞUNU AÇIKLADI

Suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olan avukat halkı Fransa'da olduğu gibi kin ve düşmanlığa sevk ettiğini, sokaklara çağırarak olayların fitilini ateşlediğini dile getirdi. Bunun üzerine şikayetçi olduğunu ve yaşanacak herhangi bir olaya karşı Fatih Portakal'ı sorumlu tuttuğunu dile getirdi. 

Şanlıurfa'dan sonra Sakarya ve Sivas'tan da suç duyurusunda bulunan kişilerin açıklamaları ve haberleri gelmeye başladı. Bunun üzerine canlı yayında durumu değerlendiren Fatih Portakal konu hakkında açıklamalarda bulundu. 'Dışarı çıkmaya korkuyorum. Benim bir ailem var. Onların ve benim başıma bir şey gelirse bunların sorumlusu sizsiniz. Her zaman eleştirebilirsiniz ama hedef göstermeyin' diyerek tehditler aldığını ve sokağa rahat çıkamadığını anlattı. 

fatih portakal açıklama suç duyurusu