Fatih Portakal FOX TV'den ayrıldı!

TAKİP ET

Dün akşam saatlerinde FOX TV'nin açıklamaları ve yorumlarıyla gündemden düşmeyen haber spikeri Fatih Portakal'la ilgili flaş bir iddia gündeme gelmişti.

Dün akşam saatlerinde FOX TV’nin açıklamaları ve yorumlarıyla gündemden düşmeyen haber spikeri Fatih Portakal’la ilgili flaş bir iddia gündeme gelmişti. Portakal’ın FOX TV’den ayrıldığına dair iddialar medya gündemine bomba gibi düşerken bugün kanal yönetiminden Fatih Portakal’la yolların ayrıldığına dair bir açıklama geldi.

FOX TV’den Fatih Portakal Açıklaması

Yaptığı yorumlar ve sert çıkışlarıyla gündemden düşmeyen Fatih Portakal hakkında dün akşam saatlerinde gündemi sallayan bir iddia ortaya atıldı. Fatih Portakal’ın FOX TV’den ayrıldığına yönelik iddialar sosyal medyanın da tartışma konusu haline gelirken tartışmalara neden olan bu iddianın ardından gözler FOX TV’ye çevrildi. Bugün kanaldan gelen açıklamada Portakal’ın ayrılık haberi doğrulandı.


‘Aldığı Karara Saygı Duyuyoruz’

2010 yılından bu yana FOX TV ekranlarında haber spikerliği yapan ve sık sık gündeme gelen Fatih Portakal’ın ayrılık haberi kanal yönetimi tarafından doğrulandı. Portakal’ın yıllardır bünyesinde yer aldığını aktaran kanal yönetimi başarılı gazetecinin Türk televizyon tarihine geçen rekor başarılarda önemli katkıları olduğunun altını çizdi. Fatih Portakal’ın aldığı ayrılık kararına saygı duyduklarını belirten kanal yönetimi, ‘Fatih Portakal görevi süresince FOX’un en önemli değerlerinden biri olmuştur’ ifadelerine yer verdi. 


Emekli Olmak İstediği İddia Edildi

FOX TV ekranlarından ayrılma kararı alan Fatih Portakal’ın artık haber bülteni sunmak istemediği gerekçe olarak yorulduğunu gösterdiği ve emekli olmak istediği iddialar arasında yer aldı. Emeklilik iddialarıyla ilgili henüz Fatih Portakal cephesinden gelen resmi bir açıklama olmadı.

Fatih Portakal'dan Açıklama

FOX TV'den ayrılığıyla gündeme bomba gibi düşen Fatih Portakal'dan ayrılıkla ilgili ilk açıklama geldi. 'Bu yıl ve belki sonrasında toprağın sakin ritminde yaşayıp ruhumu ve bedenimi dengeleyeceğim' diyerek neden istifa ettiğine dair soruları yanıtlamış oldu. 'Tabiatla olabildiğince bütünleşip kıymetini bilerek yaşam süreceğim' ifadelerini kullanan Portakal, 'Kalın sağlıcakla' diyerek izleyicisiyle vedalaştı.
 

fatih portakal fox tv