Fantezinin Sonu Facia Oldu: Cinsellik Oyununda Kullandıkları Havan Mermisi Patladı, Genç Kadın Feci Şekilde Can Verdi!

TAKİP ET

Peru'da sarhoş oldukları öğrenilen ve fantezi yapmak isteyen çiftin cinsellik oyunu faciayla bitti. Kocanın iddialarına göre, 38 cm. uzunluğunda olan havan mermisinin patlamasıyla genç kadın hayatını kaybetti.

Peru’da sarhoş oldukları öğrenilen ve fantezi yapmak isteyen çiftin cinsellik oyunu faciayla bitti. Kocanın iddialarına göre, 38 cm. uzunluğunda olan havan mermisinin patlamasıyla genç kadın hayatını kaybetti.

Olay, Peru’da sarhoş olan ve cinsel ilişki sırasında fantezi yapmak isteyen bir çiftin başına geldi. Alınan bilgilere göre, her ikisi de sarhoş olan çiftten Ruben Cornejo isimli adam cinsel ilişki sırasında karısının isteği üzerine cinsel organına havan mermisi koydu. Adamın iddiasına göre, cinsel ilişki sırasında karısı Yubitz Lıerena’nın bu oyunu istediği ve onu isteği üzerine nesneyi karısının cinsel organına koyduğunu söyledi. Genç kadın cinsel organının üzerindeki havan mermisinin patlamasıyla feci şekilde can verdi.

UYANDIĞINDA KARISININ CANSIZ BEDENİNİ GÖRMÜŞ

Öte yandan verdiği ifadede, çok sarhoş olduğunu ve geceyle ilgili fazla bir şey hatırlamadığını söyleyen adam, sabah uyandığında karısının cansız bedeniyle karşılaştığını ve büyük bir şok yaşadığını söyledi. Polislerin evde yaptığı incelemede, üzerinde kan bulunan ve aktif olmayan bir havan mermisinin çanta içinde bulunduğu belirtildi. 

POLİS AĞRI KESİCİLERDE BULDU

Olayı detaylarıyla incelemeye devam eden polislerin, evde çanta içinde buldukları havan mermisinin 38 cm. büyüklüğünde olduğunu ve genç kadının cansız bedeninin yanında acı çekmemesi için kullanılan ağrı kesicilerde bulunduğu öğrenildi. Şüpheli görünen koca gözaltına alındıktan sonra tutuklanırken ölen kadının babasının tutuklanan kocanın hak ettiği cezayı almasını istediği ve bunun için ne gerekiyorsa yapacağını söyledi. 

 

Dünya haberleri Peru Cinsel ilişki Fantezi Havan mermisi Ölüm