Fahriye Evcen Hamilelikte Yeni Kurallar Belirledi

TAKİP ET

Ekranların en beğenilen çiftlerinden Fahriye ile Burak Öçivit ikilisi bebek haberinden sonra evde yeni kurallar belirlemeye başladılar.

Ekranların en beğenilen çiftlerinden Fahriye ile Burak Öçivit ikilisi bebek haberinden sonra evde yeni kurallar belirlemeye başladılar. 

Bir süredir ekranlarda yer almayan Fahriye Evcen hakkında hamile olduğuna yönelik haberler çıkmıştı. Bunun üzerine ikiliden konuya dair bir açıklama gelmedi. Ancak bebek haberlerini yalanlamamış olmaları da dikkat çekti. Tüm bunların ardından çiftin yakın çevresinde bebek haberini doğruladığı için ünlü oyuncunun hamile olduğuna kesinleşmiş gözüyle bakılıyor. 

Birlikte yer aldıkları projeler, açıklamalar, evlilikleri ve daha pek çok yaptıkları şeyin olay olmasının ardından sadece ülke sınırları içerisinde değil aynı zamanda dünya ülkelerinde de sevilen çiftler arasında yer alıyorlar. 

BEBEK TÜM DÜZENLERİNİ DEĞİŞTİRDİ

Bebek açıklaması yapmasalar dahi şimdiden hazırlıklara başladıkları öğrenildi. Henüz çok yeni hamile olmasına rağmen bulantılarla başının dertte olduğu söylenen güzel oyuncu özellikle kokuya karşı son derece duyarı. Evde kesinlikle parfüm ve kolonya kullanılmasını istemeyen güzel oyuncuya eşi sürekli destek oluyor. Dışarıdan beslenerek sağlığını olumsuz etkilemek istemeyen güzel oyuncu tamamen sağlıklı besinler tüketmeye kararlı. Bunun için anlaştığı yerler olduğu konuşuluyor. Bebekleri doğmadan tüm evi baştan sona boyatmak isteyen Fahriye hazırlıklara başlamış. Ardından bebek odası için hazırlıklara başlayacakları konuşuluyor. Henüz bebeklerinin cinsiyeti belli olmadığı için ilerleyen günlerde çiftten kesin bir açıklamanın gelmesi bekleniyor. 

fahriye evcen burak özçivit hamilelik yeni kurallar