Facia Gibi Kazada Yaralı Kurtulanlar Kaza Anını Anlattılar!

TAKİP ET

Ankara'da Yüksek Hızlı Tren kazasının ardından kazadan ufak sıyrıklarla kurtulanlar olay anında yaşadıkları dehşeti ve korku dolu anları anlattılar.

Sabahın erken saatlerinde Ankara Konya istikametinde hareket eden Yüksek Hızlı Tren kazası tüm ülkede yürekleri ağızlara getirdi. Yaşanan korkunç kazanın ardından 9 kişinin hayatını kaybettiği ve onlarca kişinin yaralandığı öğrenildi. Yaralıların hastanedeki tedavileri hala devam ederken ölü sayısının artmasından endişe ediliyor. Kazanın ise yolda bulunan kılavuz tren sebebiyle gerçekleştiği öğrenildi. 

Kazada makinistlerde hayatını kaybetti. Olayın hemen ardından yaralı kurtulanlar arasında bulunan Gizem Çınar isimli kadın iş gezisi için hızlı trene bindiğini anlattı. Yaşadığı şoku anlattıktan sonra başına gelenleri ve kaza anında nelerin yaşandığını detayları ile birlikte paylaştı. 

YARALI KURTULANLAR YAŞADIKLARI DEHŞETİ ANLATTILAR

Gizem Çınar isimli yaralı kadın ilk şoku atlattıktan sonra yaşadıklarını anlattı. Kazanın izleri ve yaşadığı şok yüzüne yansımıştı. 'İş gezisi için Konya'ya gidiyordum. Aynı zamanda yüksek lisans yapıyorum. Emniyet kemerlerimiz takılı değildi. Tren hareket ettikten yaklaşık 10 dakika sonra çok büyük bir gürültü ile sarsıldık ve yerimizden fırladık. Ben çok sık tutundum. Ama vagon devrilince herkes bir yerlere saçıldı. Kendimize gelince camı kırarak çıkmak istedik ama her yerde elektrik telleri vardı. Çıkmaya çok korktuk. Sonra kucakta yardımlarla birlikte dışarı çıkarıldım. Burnumda kırık var ve ayağım ezilmiş' ifadelerini kullanan genç kadın korku dolu anların etkisinden uzun süre çıkamadı. 

Tedavisi yapılan ve hayati tehlikesi olmayan kişiler hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edildiler. Ancak durumu ağır olan yaralıların tedavilerinin hala devam ettiği öğrenildi. 

tren kazası yaralılar ankara