Ezeli Rakip, Ebedi Dost! Fenerbahçeli Taraftarların Açtığı Pankart Duygulandırdı

TAKİP ET

Bu akşam Türk Telekom Stadyumunda saat 19.30'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Fenerbahçe taraftarlarının açtığı pankart Galatasaraylıları adeta mest etti. Sarı Lacivertli taraftarlar Türk Telekom Stadyumunda kendilerine ayrılmış olan bölümde yerlerini alarak ultrAslan'ın yaşamını yitiren eski Koordinatörü Alpaslan Dikmen için anlamlı bir pankart açtığı görüldü.

Bu akşam Türk Telekom Stadyumunda saat 19.30’da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe derbisi öncesinde Fenerbahçe taraftarlarının açtığı pankart Galatasaraylıları adeta mest etti. Sarı Lacivertli taraftarlar Türk Telekom Stadyumunda kendilerine ayrılmış olan bölümde yerlerini alarak ultrAslan’ın yaşamını yitiren eski Koordinatörü Alpaslan Dikmen için anlamlı bir pankart açtığı görüldü.

Ligin 9. haftasında Galatasaray ile Türk Telekom Stadyumunda karşılaşacak olan ezeli rakibin taraftarları da stadyumdaki yerlerini almaya başladı. Ezeli rakip olarak bilinen ve derbilerde oldukça heyecan yaratan Galatasaray ve Fenerbahçe’nin bu akşam oynanacak olan maçı öncesinde Fenerbahçeli taraftarların Türk Telekom Stadyumunda kendileri için ayrılan bölümde yerlerini aldıkları ve burada sürpriz bir pankartla oldukça anlamlı bir harekete imza attıkları görüldü. 

ALPSASLAN DİKMEN İÇİN PANKART AÇTILAR

Fenerbahçeli taraftarların Türk Telekom Stadyumunda maçın başlamasını beklerken ultrAslan’ın hayatını kaybeden eski Koordinatörü Alpaslan Dikmen için pankart açtığı ve pankartta ‘Kalbimizdesin Alpaslan Dikmen’ yazdığı görüldü. Statta yer alan Galatasaraylı taraftarların da açılan pankartı alkışlayarak Fenerbahçeli taraftarların yaptığı anlamlı hareketi takdir ettiği görüldü. 

TRAFİK KAZASINDA HAYATINI KAYBETMİŞTİ

Sarı Kırmızılı taraftar grubu olan ultrAslan’ın kurucuları arasında olduğu bilinen ve 9 yıl önce Bursa yolunda bir trafik kazası geçiren Alpaslan Dikmen bu talihsiz kaza sonrasında hayatını kaybetmişti.

 

Derbi Türk Telekom Stadyumu Fenerbahçe Galatasaray Fenerbahçe Taraftarları Alpaslan Dikmen Pankart