Eyüp'teki Bir Markete Molotoflarla Saldırdılar: Ölü ve Yaralı Var Mı?

TAKİP ET

İstanbul Eyüp'te akşam saatlerinde bir markete yüzü maskeli kişiler tarafından Molotof kokteyli saldırı düzenlendi. Yaşanan saldırıda ölü ve yaralı olmadığı öğrenilirken vatandaşlar saldırı sonucunda büyük panik yaşadı.

İstanbul Eyüp’te akşam saatlerinde bir markete yüzü maskeli kişiler tarafından Molotof kokteyli saldırı düzenlendi. Yaşanan saldırıda ölü ve yaralı olmadığı öğrenilirken vatandaşlar saldırı sonucunda büyük panik yaşadı. 

Olay, saat 21.30 sularında İstanbul Eyüp’te bulunan Güzeltepe Üçtepe Sokakta bir markette yaşandı. Alınan bilgilere göre, yüzleri maskeli olan 5 kişi  marketin önüne gelerek kısa sürede etrafı gözlemledi. Saldırganlardan üçü marketin etrafını gözlemeye başlarken diğer ikisi marketin giriş kapısına gelerek ellerindeki Molotof kokteyli ile markete saldırmaya başladı. Saldırganlar tarafından atılan  Molotof kokteyllerinden 3’ünün patlayarak marketi kullanılamaz hale getirdi. Şahısların  saldırıdan hemen sonra kayıplara karıştığı öğrenildi. 

VATANDAŞLAR KORKU DOLU ANLAR YAŞADI

Yapılan ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ekipleri gelirken Molotof kokteyllerinden dolayı çıkan yangına ilk müdahale marketin hemen karşısında yer alan inşaattaki işçiler tarafından yapıldı. İşçilerin yaptığı müdahale sonucunda büyümesi önlenen yangın itfaiye  ekiplerinin gelmesi ile kısa sürede kontrol altına alındı. Olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri marketin çevresini şeritle sararken olay anında çevrede bulunan vatandaşların büyük korku yaşadığı görüldü. 

 

istanbul eyüp saldırı yüzü maskeli kişiler molotof kokteyli molotoflu saldırı markete saldırı yangın