Eyüpsultan'da trafikte silahlı çatışma: 1 ölü, çok sayıda yaralı

TAKİP ET

Eyüpsultan'da caddede hareket halinde olan iki araçtaki şüpheliler aralarında çatışmaya girdi kurşunlar yağmur gibi yağdı. Silahlı çatışmada araçta bulunan 1 kişi yaşamını yitirirken çok sayıda yaralı olduğu ifade edildi.

İstanbul Eyüpsultan'da hareket halindeki lüks araç ile başka bir araç arasında silahlı saldırı yaşandı. Araçlardakilerin karşılık vermesi ile çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada bir kişi hayatını yitirirken, çok sayıda kişi ise yaralandığı ifade edildi.

UZUN NAMLULU SİLAHLAR İLE ARAÇ TARANDIN

Olay, gece vakitlerinde Güzeltepe Mahallesi'nde yaşandı. Öne sürülen iddialara göre, Yavuz Selim Caddesi'nden Mareşal Fevzi Çakmak Caddesi'nde hareket halinde araç ile başka bir araç arasında çatışma çıktı. Diğer araçtakilerin karşılık vermesi üzerine çatışma yaşandı. Çıkan çatışmada M.K. ağır yaralandı.

1 KİŞİ OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

İhbarın ardından olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. İlk müdahalesini sağlık ekiplerinin yaptığı M.K. müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Olay yerinde geniş kapsamlı güvenlik önlemi alıp incelemelerde bulunan polis ekipleri, her iki araçta da pek çok mermi isabeti olduğunu ve çatışma esnasında uzun namlulu silahların da kullanıldığını fark edildi.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olay hakkında geniş çaplı soruşturma devam ediyor.

 

Eyüpsultan İstanbul Trafik