Eylül Cinayetinde Bir Korkunç Detay Daha: Cani Eylül'ü Öldürdükten Sonra Amcasının Evine Gidip Karnını Doyurmuş

TAKİP ET

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara'yı öldürmekten tutuklanan Uğur Koçyiğit'in minik Eylül öldürdükten sonra amcası Ahmet Yağlıkara'nın evine giderek kendisine atıştırmalık bir şeyler istediği ve oturup soğukkanlılıkla bunları yediği öğrenildi.

Ankara'nın Polatlı ilçesi Uzunbeyli Mahallesi'nde kaybolduktan 1 hafta sonra cesedi bulunan 8 yaşındaki Eylül Yağlıkara’yı öldürmekten tutuklanan Uğur Koçyiğit’in minik Eylül öldürdükten sonra amcası Ahmet Yağlıkara’nın evine giderek kendisine atıştırmalık bir şeyler istediği ve oturup soğukkanlılıkla bunları yediği öğrenildi. 

Ankara'nın Polatlı ilçesinde kaybolan ve bir hafta sonra bir elektrik direğinin dibinde cansız bedeni bulunan Eylül yağlıkara'nın Ailesi kızlarının yasını tutuyor. Aile, bir süre köyde kalma kararı alırken olayla ilgili yeni ayrıntılar da ortaya çıkıyor. 

EYLÜL’ÜN AMCASININ EVİNE GİDİP YEMEK YEMİŞ
Eylül'ü öldürmek suçuyla tutuklanan ve annesi de cezaevine konulan Uğur KoçYİĞİT’İN olay günü cinayeti işledikten sonra Eylül'ün amcasının evine gittiği belirlendi. Katil zanlısı Uğur Koçyiğit Amca Yağlıkaraya karnının acıktığını ve atıştırmalık kahvaltı türü bir şeyler hazırlanmasını istediğini söyledi.  Amca yiyecekleri getirdikten sonra da oturup büyük bir soğukkanlılıkla yiyecekleri yedi. Uğur Koçyiğit hala amcanın evindeyken Eylül'ün kaybolduğu Haberi geldi. Haberi aldıktan sonra Uğur Koçyiğit'in de aile ile birlikte arama çalışmalarına katıldığı öğrenildi.  13 günden bu yana Sincan cezaevinde tutuklu bulunan Uğur Koçyiğit’in hala cinayetle ilgili bir şey Söylemediği ve sorulara cevap vermediği öğrenildi.

 

ankara polatlı eylül yağlıkara kayıp eylül uğur koçyiğit