Exxen'de yayınlanacak ilk yarışma açıklandı

TAKİP ET

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı'nın yeni platformu olan Exxen'de yayınlanacak programlar yavaş yavaş belli olmaya başladı.

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı’nın yeni platformu olan Exxen’de yayınlanacak programlar yavaş yavaş belli olmaya başladı. Yaptığı projelerle adından sıkça bahsettiren ve başarılı işlere imza atan Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de yayınlanacak olan ilk yarışma açıklandı. İşte detaylar…

Exxen Gümbür Gümbür Geliyor

Yeni platformu Exxen için hazırlıklara hız kesmeden devam eden Acun Ilıcalı, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Exxen’de yayınlanacak olan Fightclup yarışmasının fragmanını takipçilerinin beğenisine sundu.


Yarışmada 11 Dövüşçü Yer Alacak

Ocak ayında açılması beklenen Exxen’de yarışma programlarının yanı sıra diziler de yer alacak. Bilindiği gibi Sihirli Annem bu dizilerden biri. Platformda yer alacak olan yarışma Fightclup’tan ilk fragman gelirken yarışmanın yapımcılığını Bilgehan Demir’in üstlendiği öğrenildi. 11 dövüşçünün aynı evde kalacağı heyecanlı yarışma şimdiden merak uyandırdı.
 

Çağan Atakan Arslan’da Yarışmada

Yayınlanan ilk fragmanıyla herkesi merakta bırakan Fightclup yarışmasında eski Survivor şampiyonu ‘Avatar Atakan’ lakaplı Çağan Atakan Arslan’ın da yer alacağı öğrenildi. 

Exxen Ücretli Mi Olacak?

Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni platformu Exxen hakkında merak edilenleri yanıtlamıştı. Exxen hakkında en sık sorulan sorulardan biri de ücretli olup olmayacağı sorusu. Ilıcalı, Exxen’in ücretli olacağını duyurmuş ve hedefinin bu platformu iki versiyon şeklinde yapmak olduğunu söylemişti. Reklamlı olan versiyonda iyi bir indirim uygulamayı planladığını, içeriğin ücretsiz olması gibi bir durumun söz konusu olmadığını belirtmişti. Şu an için platformun içinde yer alan içeriklerin değerinin yıllık 900 milyon TL civarında olduğunu söyleyen Ilıcalı, ‘Bunu gel bedava seyret’ deme şansızım yok ifadelerine yer vermiş ancak Exxen için belirlenen ücretin hemen herkesin ödeyebileceği bir ücret olacağını eklemişti. 
 

exxen acun ilıcalı çağan atakan arslan yarışma fıghtclup