Evlilik Hazırlığı Yaparken Feci Şekilde Can Verdiler

TAKİP ET

Antalya'nın Serik ilçesinde bir süredir evlilik hazırlığı yapan ve bir bebek bekleyen çift hafif ticari araçlarının içerisinde gece vakti kurşunlanarak feci şekilde öldürüldüler.

Antalya'nın Serik ilçesinde bir süredir birlikte olan ve evlilik hazırlıklarına başlayan Gürbüz Hakkı Yılmaz ile 5 aylık hamle olduğu öğrenilen Hatice Bahçecioğlu uğradıkları bir silahlı saldırının ardından feci şekilde can verdiler. Konu hakkında geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı. Bu süreç içerisinde uğramış oldukları silahlı saldırının nedenleri araştırılırken ikilinin çok yakın bir zamanda evlenmeyi planladıkları öğrenildi. 

Antalya'nın Serik ilçesinde 19 Mayıs Caddesi Yazır Yolu üzerinde dün akşam saatlerinde silah seslerinin patlaması çevrede yaşayan vatandaşların büyük panik yaşamalarına neden oldu. Çevreden silah seslerinin gelmesi üzerine polis ekiplerine haber verildi. Bunun üzerine bölgeye çok sayıda polis ekibinin sevk edildiği öğrenildi. 

EVLİLİK HAZIRLIĞI YAPIYORLARDI

Bölgede inceleme başlatan polis ekipleri hafif ticari bir araç içerisinde 40 yaşındaki Gürbüz Hakkı Yılmaz ile 5 aylık hamile olduğu öğrenilen 33 yaşındaki Hatice Bahçecioğlu'nun cansız bedenine ulaştı. 3 el ateş edilerek çiftin öldürüldüğü ortaya çıktı. Otopsi çalışmalarının yapılması için cesetler Adli Tıp morguna kaldırıldı. 

Genç kadının 8 ay önce eşinden ayrıldığı ve Gürbüz Hakkı Yılmaz ile evlenmek üzere hazırlıklara başladığı öğrenildi. Gürbüz Hakkı Yılmaz'ın da aynı şekilde eşinden ayrıldığı bir süredir bölgede bulunan golf sahalarında çalışarak geçimini sağladığı öğrenildi. Bunun üzerine eski eşler karakolda polis eşliğinde ifade verirken şüphelilerin yakalanması için geniş çaplı bir soruşturmanın başlatıldığı öğrenildi. 

antalya çift evlilik hazırlığı