Evli ve 1 Çocuk Babası Adam İlişkiye Girdiği Travestinin Evinde Öldü!

TAKİP ET

Antalya'da 39 yaşında olduğu öğrenilen Ayhan A. isimli bir adam para karşılığı ilişkiye girdiği travestinin evinde öldü.

Antalya’da 39 yaşında olduğu öğrenilen Ayhan A. isimli bir adam para karşılığı ilişkiye girdiği travestinin evinde öldü.

39 yaşında olan ve Kent merkezinde bulunan bir su dağıtım firmasında işçi olarak çalıştığı öğrenilen evli ve 1 çocuk babası olan Ayhan A.’nın ‘Yıldız’ takma adlı bir travesti ile para karşılığı ilişkiye girmek için anlaşarak evine gittiği öğrenildi.

İLİŞKİYE GİRDİKTEN SONRA ÖLDÜ

Travestinin evine gelen Ayhan A.’nın ‘Yıldız’ takma isimli travesti ile birlikte alkol veuyuşturucu hap aldığı iddia edildi. Cinsel ilişki sonrasında uyuyan Ayhan A.2nın bir daha uyanmadığı öğrenildi.

POLİSLER TRAVESTNİN İHBARI ÜZERİNE EVE GELDİ

Sabah saat 10.00 sularında uyuyan travesti Ayhan A.’yı uyandırmak istedi ancak Ayhan A. hareketsiz şekilde yatakta yatıyordu. Gerçek isminin A.K olduğu öğrenilen travesti hemen polis ve sağlık ekiplerine durumu haber verdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri 39 yaşındaki adamın olay yerinde öldüğünü belirledi. Olay yerine intikal eden polis ekipleri travestinin evinde kapsamlı araştırma yaptı. Polisin olay yeri incelemesi yaptığı sırada hayatını kaybeden Ayhan A.’nın çalan telefonunu açan bir komiser ölen adamın babasına gerçeği söyleyemedi. Travesti A.K polis ekipleri tarafından gözaltına alınırken Ayhan A.’nın cansız bedeni otopsi yapılmak üzere Adli Tıp Kurumuna gönderildi. 

 

antalya travesti cinsel ilişki ev ölü bulundu