Evli Kadını Apartman Boşluğunda Sıkıştırarak Cinsel Tacizde Bulunan Sapık Pijamayla Kaçarken Yakalandı

TAKİP ET

Samsun'da bir kadına arkadan tacizde bulunduğu öğrenilen ve hakkında arama başlatılan bir şahıs pijamasıyla kaçarken yakalandı.

Samsun’da bir kadına arkadan tacizde bulunduğu öğrenilen ve hakkında arama başlatılan bir şahıs pijamasıyla kaçarken yakalandı.

Olay, Samsun İlkadım İlçesi Fevzi Çakmak Mahallesi’nde yaşandı. Evli olduğu öğrenilen 27 yaşındaki H.Y isimli bir kadın çöp dökmek için evinden çıktığında 35 yaşındaki F.A.M tarafından cinsel tacize uğradı. H.Y isimli kadının çöp attığı sırada F.A.M isimli şahsın arkasından gelerek apartman boşluğunda sıkıştırarak elle tacizde bulunduğu iddia edildi. Kadının çığlıkları üzerine sapığın olay yerinden kaçarak uzaklaştığı öğrenildi. 

PİJAMAYLA KAÇARKEN YAKALANDI

Olay sonrasında kadının şikayetçi olması üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Ahlak Büro Amirliğinin başlattığı soruşturma kapsamında söz konusu apartmanın çevresinde bulunan 100’e yakın güvenlik kamerasının incelendiği öğrenildi. Polis güvenlik kamerasından izlediği görüntüler sonrasında cinsel tacizde bulunan şahsın F.A.M olduğunu tespit etti. Polis ekiplerinin gece saatlerinde evine baskın yaptığı şüpheli polis telsizinin sesini duyarak evinin arka kapısından kaçmaya çalışırken üzerindeki pijamalarla yakalandı. Polis ekipleri tarafından gözaltına alınan F.A.M isimli şahsın daha öncede cinsel taciz suçundan sabıkası olduğu öğrenildi.

 

samsun ilkadım cinsel taciz sapık evli kadın pijamayla kaçarken yakalandı kaçan sapık