Evli Kadın Biri 15 Günlük Olan 3 Çocuğunu Alarak Sevgilisi ile Kaçtı

TAKİP ET

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde hastaneye gitmek için evden çıkan Gülsüm B. yanında götürdüğü üç çocuğu ile birlikte 6 gündür ortada yok. Çocuklardan birinin 15 günlük olduğu öğrenilirken Gülsüm B.'nin arasında gönül ilişkisi olduğu kocasının arkadaşı Ahmet Ağa ile kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde hastaneye gitmek için evden çıkan Gülsüm B. yanında götürdüğü üç çocuğu ile birlikte 6 gündür ortada yok.  Çocuklardan birinin 15 günlük olduğu öğrenilirken Gülsüm B.’nin arasında gönül ilişkisi olduğu kocasının arkadaşı Ahmet Ağa ile kaçmış olabileceği ihtimali üzerinde duruluyor.

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde kısaltırım Mahallesi'nde yaşayan ve eşi Şahin B. ile şiddetli geçimsizlik yaşadığı öğrenilen Gülsüm B. geçtiğimiz Cuma günü üç çocuğu ile birlikte hastaneye gideceğini söyleyerek evden çıktı. Yanında Sadece 80 lira olduğu öğrenilen gülsün be ve çocukları 5 yaşındaki Naim, 2 yaşındaki Yiğit ve 15 günlük Gülteren B.’den o günden bu yana haber alınamıyor.

SEVGİLİSİ İLE KAÇTIĞI DÜŞÜNÜLÜYOR
Genç kadının ailesini savcılığa yaptığı kayıp başvurusu üzerine kadın ve çocuklar aranmaya başlanırken açıklama yapan ağabeyi Mehmet Ali U. "Gülsüm'den henüz bir haber alamadık. Kız kardeşimin, eşi Şahin B.'nin arkadaşı olan evli ve 2 çocuk babası Ahmet A. ile ilişkisi olabilir. Ben daha önceden bu iddialar nedeniyle Ahmet A.'yı dövmüştüm. Kendisini aradık ulaşamadık. Endişemiz, Gülsüm'ün bu kişi ile kaçması" ifadelerini kullandı.  Ayrıca kız kardeşinin Ahmet A. ile kaçma ihtimali savcılığa değil ettiklerini söyleyen Mehmet Ali U,  kardeşini ve çocuklarının her yerde arandığını dile getirdi.

 

Bursa orhaneli kadın sevgilisi ile kaçtı son dakika son dakika haberi