Evli Kadın, Başka Erkekle Aynı Evde Yaşamaya Başladı, Sonrası Korkunç

TAKİP ET

Birlikte yaşadığı kadını evinin önünde silahla ateş ederek öldüren kişi intihar girişiminde bulundu.

Ankara Mamak a bağlı Yüreğir Mahallesi'nde Manolya konutlarında oturan 39 yaşındaki Emine Çakır ile bir süredir birlikte yaşayan 50 yaşındaki Habip K.  evin önünde kadınla buluştu. Binanın otoparkında çiftin tartıştığı öğrenilirken adam bir süre sonra kadını darp etmeye başladı. Çakır bir süre sonra araçtan inerken birlikte Binanın önüne gelen Habib K, Yanında taşıdığı silahı çekerek kadını tehdit etmeye başladı. 

"SENİ KİMSELERE YAR ETMEM" DİYEREK ATEŞ ETTİ

Habib K, daha sonra kadına "Seni kimselere yar etmem"  diyerek birkaç defa ateş etti ve ağır yaralanan kadını rehin aldı. Bu sırada silah sesini duyarak olay yerine gelen sitenin özel güvenlik görevlisini de yaklaşmaması konusunda tehdit eden Habib K, yaralı kadını orada tutmaya devam etti. Güvenlik görevlisinin ihbar etmesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken Habib K.  çevreye rastgele ateş açtı. Polis ekipleri kısa sürede olay sonra olay yerine ulaştıktan sonra Habib K,  çevreyi ateş etmeye devam etti ve polisin teslim ol çağrısı üzerine silahı Kendisine doğru.

ÖZEL HAREKAT TİMLERİ OPERASYON DÜZENLEDİ

Polis ikna çabalarına devam ederken yaralı kadını polis ekiplerine veren zanlı teslim olmamak için direndi. Olay yerine çok sayıda özel harekat polis ve 112 Acil Servis ekibi de sevk edildi. Polis ekiplerinin olay yerinden uzaklaştırarak otoparka götürdü Emine Çakır ilk yardım ekiplerinin yaptığı müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Özel Harekat timleri zırhlı araçla olay yerine gelerek bina etrafında geniş güvenlik önlemleri aldı ve Adana silahını bırakma çağrısında bulundu.

AİLESİNİN İKNA ÇABASIYLA TESLİM OLDU

Uzun süren ikna çabalarına direnen zanlı olay yerine çağrılan anne ve babası ile oğlunun ikna çabası sonucu teslim oldu. Adamın Oğlu Osman K, olayın Şokunu yaşarken yanına geldiği babasına sarılarak ağladı. Habib K'nin anne ve babası da bu sırada feryat ederek fenalık geçirdi. Daha sonra şahıs Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından gözaltına alınarak Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

ankara evli kadın cinayet kadın cinayeti