Evlere Çıplak Temizlikçi Hizmeti Başladı

TAKİP ET

İngiltere'de 24 yaşındaki bir genç girişimci evlere çıplak kadınlarla hizmet veren şirket açarken bu hizmet tüm dünyada büyük ses getirdi.

İngiltere'de 24 yaşındaki bir genç girişimci evlere çıplak kadınlarla hizmet veren şirket açarken bu hizmet tüm dünyada büyük ses getirdi. 

İngiltere'de güzellik uzmanı olarak çalışan 24 yaşındaki bir kadın genç girişimci olarak sıra dışı bir fikri hayata geçirdi. Açtığı temizlik şirketi ile evlere temizlik yapan kadın çalışanlar göndermeye başladı. Normal gibi görünen bu fikir sonrasında temizliği yapan kadınların çıplak olacakları ifade edildi. Gittikleri evlerde sadece iç çamaşırları ile temizlik yapmaları bekleniyor. 

İç çamaşırı ile çalışmayı kabul eden kadınlar ise ciddi paralar kazanacaklar. Ancak tamamen çıplak çalışmayı kabul eden kadınların saatlik olarak 80 pound almaları bekleniyor. 

ÖNCE KADINLARIN FOTOĞRAFLARI İLE SUNUM YAPILACAK

Şirketin patronu olan 24 yaşındaki kadın ise şirketini ve yaptığı işi savundu. Şirketin cinsellik yönü güçlü olan ciddi bir temizlik şirketi olduğunu özellikle belirtti. Şirkette çalışıp evlere temizlik için gidecek olan kadınların öncelikli olarak fotoğraflarının gönderilmesi bekleniyor. Müşterilere fotoğraflı olarak yapılacak sunum sonrasında müşterinin gelecek olan personeli beğenmesi halinde gönderimin yapılacağı öğrenildi. Ancak şirketin müşteri ile çalışan arasında herhangi bir cinsel ilişkiye izin vermesi engellenecek. Çalışan kadınların ise yaşlarının 20 ile 60 yaş arasında değiştiği öğrenildi. Çalışanlar evde herhangi bir rahatsızlık hissettikleri zaman izin almadan evi terk etme hakkına sahip olacaklar. 

ingiltere evlere çıplak hizmet temizlik şirketi