Evlendiği Karısı 10 Yıllık Evli Çıktı!

TAKİP ET

Sivas'ta 2 aydır dini nikahla evli olduğu Azerbaycanlı kadının ortadan kaybolması ile birlikte aslında 10 yıllık evli olduğunu öğrenen adam büyük şaşkınlık yaşadı.

Sivas'ta 2 aydır dini nikahla evli olduğu Azerbaycanlı kadının ortadan kaybolması ile birlikte aslında 10 yıllık evli olduğunu öğrenen adam büyük şaşkınlık yaşadı. 

Son zamanlarda yaşanan sahte evlilik ve gelin olaylarına bir yenisi daha eklendi. Sivas'ta akıl almaz bir dolandırıcılık olayının yaşandığı belirlendi. Sivas'ta iki ay önce Azeri kökenli bir kadın ile dini nikahlı olarak evlenen İsmail Doğan büyük şaşkınlık yaşadı.

Azeri gelin vakalarının son zamanlarda giderek arttığı belirlenmişti. Bunun bir yenisi geçtiğimiz günlerde Sivas'ta yaşandı. 32 yaşında olan ve daha önce hiç evlenmemiş olan İsmail Doğan akrabalarının tavsiyesi ile Kocaeli'nde yaşayan 26 yaşındaki Azeri bir kadınla tanıştı. Ardından dolandırıcılık serüveni başladı. 

MEĞER KADIN EVLİYMİŞ

3 bin lira başlık parası vererek evlilik kararı aldı. Ardından iki ay önce dini nikahla birlikte ikilinin evlendiği öğrenildi. Evlendikten sonra ise ortaya atılan iddialar çerçevesinde Azeri kadının kocasından sürekli olarak çeşitli bahanelerle para almaya çalıştığı öğrenildi. Resmi nikaha ise bir türlü yanaşmaması dikkat çekti. Ardından hastalık bahanesi ile evi terk etti. Şimdiye kadar İsmail Doğan'dan alınan paraların toplam miktarının 60 bin liraya ulaştığı öğrenildi. Evden kaçan karısını bulmak için polise gittiğinde ise büyük bir şok yaşadı. Dini nikahlı karısının aslında 10 yıldır evli olduğunu öğrendi. Ardından suç duyurusunda bulunarak şikayetçi olduğunu belirtti. Konu hakkında soruşturma başlatıldı. 

ismail doğan sivas evli çıktı azeri kadın sahte gelin