Evinin Önünde 17 Yaşındaki Husumetlisi Tarafından Vurulmuş

TAKİP ET

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, İlhan Göçük'ün evinin önünde gerçekleşen silahlı saldırı sonrası, şüpheli B.Ö. gözaltına alındı. Göçük, olayda sol bacağına isabet eden kurşunla yaralanırken, polis olayın ardından kaçan saldırganı yakalamıştır. Şüpheli, polise verdiği ilk ifadesinde, İlhan Göçük ile aralarında geçen yıl yaşanan bir tartışma nedeniyle husumet bulunduğunu açıkladı.

Olay, dün saat 16.00 sularında Yıldırım ilçesi Beyazıt Mahallesi Kıbrıs Sokak'ta meydana geldi. İlhan Göçük, evinin önüne geldiğinde, bir otomobilden açılan ateş sonucu sol bacağından vuruldu. Saldırganlar hızla olay yerinden uzaklaştılar. İhbar üzerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi ve Göçük, Bursa Yüksek İhtisas Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Neyse ki Göçük'ün sağlık durumu iyi.

Polis, olay yerinde yaptığı incelemede 6 adet mermi kovanı buldu. Görgü tanıklarının ifadelerine başvuran Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, olayın faillerini kaçarken tespit etti ve B.Ö.'yü gözaltına aldı.

Şüphelinin İfadesi

Saldırgan B.Ö., polise verdiği ilk ifadesinde, geçen yıl İlhan Göçük ile aralarında yaşanan bir tartışma sonucu husumet oluştuğunu açıkladı. Ancak soruşturma devam ediyor ve olayın tüm detayları aydınlatılmaya çalışılıyor.

Bursa husumet silahlı saldırı