Evinde Otururken Başına Kurşun İsabet Etti

TAKİP ET

Sinop'ta bir apartman bahçesinde tabancayla havaya ateş açılması sonucu evinde oturan üniversite öğrencisi başına isabet eden kurşunla yaralandı.

Sinop'ta Korucuk Mahallesi'nde meydana gelen olayda, arkadaşlarıyla arasında henüz bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıkan F.P., apartman bahçesinde bulunduğu esnada yanında bulunan tabancayla havaya ateş açtı. 

Aynı apartmanın ikinci katında ikamet eden ve o anda evde oturmakta olan üniversite öğrencisi B.D., tabancadan çıkan merminin başına isabet etmesiyle yaralandı. 

O anda evde bulunan B.D.'nin arkadaşları tarafından olayın ihbar edilmesinden sonra olay mahalline polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. 

Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesini yaptığı üniveriste öğrencisi B.D., Sinop Atatürk Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. B.D.'nin sağlık durumunun iyi olduğu ve yaşamsal bir tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 

Olayın zanlısı F.P., polis ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucu yakalanarak gözaltına alındı. Olayda F.P. tarafından kullanılan ruhsatsız tabancaya da el konuldu.  

Sinop Üniversite Öğrencisi Silahlı Yaralama