Evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın darp edildiği anlara ait ses kaydı ortaya çıktı

TAKİP ET

Geride bıraktığımız Haziran ayında evinde ölü bulunan Aleyna Çakır'ın yardım çığlıklarının yer aldığı ses kayıtları ortaya çıktı.

Geride bıraktığımız Haziran ayında evinde ölü bulunan Aleyna Çakır’ın yardım çığlıklarının yer aldığı ses kayıtları ortaya çıktı. Genç kızın komşusu tarafından Müge Anlı’ya gönderildiği öğrenilen ses kaydı dinleyen herkesin kanını dondurdu.

Müge Anlı’da Sözün Bittiği Anlar

Uzun yıllardır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü canlı yayınında kan donduran anlar yaşandı. Geçtiğimiz Haziran ayında evinde ölü bulunan ve ölümünün ardından eski sevgilisi Ümit Can Çakır tarafından şiddete uğradığı anların görüntüleri ortaya çıkan Aleyna Çakır’ın darp edildiği anlarda kaydedilen sesi komşusu tarafından Müge Anlı’ya ulaştırıldı. Ortaya çıkan ses kaydı karşısında büyük bir şok yaşayan Müge Anlı, kaydı yarıda kestirdi.


Acılı Babadan Yürek Dağlayan Feryat

Aleyna Çakır ve eski sevgilisi Ümit Can Çakır’ın komşusu olduğu belirtilen bir şahıs genç kızın darp edildiği anlara ait ses kaydını Müge Anlı’ya ulaştırdı. Müge Anlı’nın canlı yayında yayınladığı ses kaydı herkesin kanını dondurdu. Aleyna’nın çığlıklarının duyulduğu kaydı duyan acılı anne ve baba gözyaşlarına boğuldu. Genç kızın babası ise kızının fotoğrafına dokunarak ‘Seni duymuyorlar. Bunu duymuyor mu devlet büyükleriniz. Elinizi niye uzatmıyorsunuz’ diyerek isyan etti. Kızının yardım çığlıklarını duyan acılı anne ise ‘Kızımı ne hale getirmişler’ diyerek gözyaşlarına boğuldu. 


Müge Anlı’dan Adalet Bakanlığı’na Çağrı

Genç kızın yardım çığlıklarının yer aldığı ses kaydını Müge Anlı’ya ulaştıran komşu, daha önce polise şikayette bulunduğunu ve polisin 2 defa Ümit Can Çakır’ı gözaltına aldığını fakat daha sonra serbest bıraktığını aktardı. Bunun üzerine ses kaydını polise ulaştırdığını aktaran yaşlı kadın polisin kendisine izinsiz ses kaydı alamazsınız, yaptığınız suç dediğini söyledi. Ses kaydını duyduktan sonra büyük bir şok yaşayan Müge Anlı, Adalet Bakanlığı’na çağrıda bulundu ve Aleyna Çakır’ın darp edildiği anlara ait olan ses kaydının dosyaya eklenmesini istedi.
 

müge anlı aleyna çakır