Evin Önünde Sinir Krizi Geçirmişti! Anne ve Çocuklarını Öldüren Cani O Çıktı

TAKİP ET

Gaziantep'te Suriyeli anne ve iki çocuğunun hayatını kaybettiği bir çocuğunun da ağır yaralandığı Olayın faili baba çıktı. Baba olaydan sonra evden çuval almak için çıktığını söylemişti fakat verdiği çelişkili ifadeler onu ele verdi. Emniyette işlemleri tamamlandıktan Sonra adliyeye sevk edilen Baba tutuklandı.

Gaziantep'te Anne Ayşe Farmeti (39) ile çocukları Hanen (15), Nur El Nude Elalevi'nin (11) dövülerek ve başlarına sert cisimle vurularak öldürülmesi en küçük çocuğu 8 yaşındaki Raman Elalevi'nin ağır yaralanması olayında Baba Ahmet Elalevi şüpheli olarak çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.
Gaziantep Vatan Mahallesi'ndeki bir evde geçtiğimiz Cuma günü meydana gelen olayda Suriyeli Suriyeli Ayşe Farmeti ile çocukları Hanen, Nur El Nude ve Raman Elalevi evde saldırıya uğradı.  Dövülen ve başlarında sert bir cisimle vurulan çocuklardan Hanen Elalevi olay yerinde Nur El Nude ise aynı gün hastanede hayatını kaybetti. Suriyeli anne hisseder tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Polis tarafından olaydın ifadesi alınmak üzere emniyete götürülen baba Ahmet Elalevi, çuval almak için dışarı çıktığını eve geldiğinde ailesine o şekilde bulduğunu söylemişti. Babanın çelişkili ifadeler vermesinden şüphelenen polis ekipleri yeniden sorguya aldıklarında 2 çocuğunu öldüren, 1 çocuğunu ise ağır yaralayan kişinin Ahmet Elalevi olduğunu belirledi.
Olay günü evinin önünde sinir krizi geçiren ve ağlayarak eşi ve çocuklarının katilin bulunmasını isteyen Baba emniyetteki işlemlerinin tamamlanmasının ardından sevk edildi mahkeme tarafından tutuklandı.

son dakika gaziantep anne ve iki çocuğu cani bana