Eve kadar geliyor! Diş hekimi olduğunu belirten kişi inşaat işçisi çıktı

TAKİP ET

İstanbul'da diş ağrısı şikayetinden muzdarip olan bir kişi, akrabaların önerisi ile evine çağırdığı diş doktorunun inşaat işçisi olduğu ortaya çıktı. Diş tedavisi için 10 bin TL veren Rıdvan K, tedavinin düzgün olmadığı sebebiyle yaptığı araştırma ile kendisini dişçi olarak tanıtan kişinin sahte olduğunu öğrenince emniyete giderek suç duyurusunda bulundu. Sahte dişçiye yönelik 5 yıla kadar hapis istemi ile dava açıldı. 

Sabah gazetesinin yapmış olduğu habere göre; olay geçtiğimiz sene 1 Mayıs tarihinde İstanbul’un Şişli ilçesinde yaşandı. 44 yaşındaki Rıdvan K., akrabalarını diş şikayetinden bahsetti. Akrabası Fırat K., ise bir dişçiyi tanıdığını, isterse eve gelerek kendisini tedavi edebileceğini ifade etti. 

SAHTE DOKTORA 10 BİN TL VERDİ
 
Diş ağrısı çeken genç adam öneriiyi kabuş ederek 40 yaşındaki Ferhat B.'yi evine çağırdı. Diş tedavisi aletleri ile gelen Ferhat B., ağrı çeken Rıdvan K.'ye tedavi uyguladığını iddia etti. Dişi ağrıyan vatandaş dişçiye yaptığı tedavi karşılığında toplamda 10 bin TL ödeme yaptı. Fakat Rıdvan K., tedaviye rağmen diş ağrıları devam etti 

DİŞ HEKİMİ SANDI İNŞAAT İŞÇİSİ ÇIKTI

Kendini diş hekimi olarak tanıtan Ferhat B.'den şüphelenen genç adam yaptığı araştırmada kendisini tedavi eden kişinin gerçek doktor olmadığını tespit etti. Kendisini tedavi eden kişinin inşaat işçisi olduğunu tespit eden genç adam yaşadığı şok ile İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına sahte doktor hakkında şikayetçi oldu. 

İstanbul diş hekimi inşaat işcisi