Evden Kaçan Liseli Kızlar Polisleri Terletti

TAKİP ET

Adapazarı'nda evden kaçtıkları öğrenilen iki liseli kız caddede yerel bir Televizyon kanalına röportaj verdikten sonra karşılarında polis ekiplerini görünce kaçmaya çalıştı.

Genç kızlar polislere tekmeler savurup küfürler ederken polis aracına bindirilerek Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.
Adapazarı şehir merkezindeki şemsiyeli Parkı önünde bugün saat 16 sularında yaşanan olayda lise öğrencisi 17 yaşındaki G.N. ve A.K., Dün akşam saatlerinde aileleri ile birlikte yaşadıkları evden kaçtı. Geceyi dışarıda geçiren İki kız bir gün boyunca şehir merkezinde vakit geçirdi. İki genç kızın aileleri Sakarya Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü'ne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Sakarya'da yayın yapan bir yerel televizyon kanalında yayınlanan dök içini rahatla isimli programa röportaj veren iki kız  "İçimi dökmek istiyorum bugün. Neden derseniz bütün halk beni duyacak. Bu zamana kadar duyuramadım, sesimi bütün halka duyurmak istiyorum. Aşk çok iğrenç bir şey, çok kahredici bir şey, kimse bunu tatmasın bence"  ifadelerini kullandı.

POLİSLERİ GÖRÜNCE ÇILGINA DÖNDÜLER

Polis ekipleri liseli genç kızları şehrin dört bir yanında ararken iki kızın TV standında konuşma yaptığı yönünde ihbar alınca harekete geçti. Röportaj sonrası liseli kızlar, yolun karşısına geçtikleri sırada karşılarında polisi görünce kaçmaya çalıştı. Kızları yakalayan ekipler polis aracına götürmek istedi. Kızlar kendilerini polis otosuna bindirilmek istenen ekiplere güçlük çıkarırken yumruk atmaya ve tekmelerse vurmaya çalıştı. Çığlıklar içerisinde kendilerini yere atan kızlar araca binmek için büyük çaba harcadı. Polis ekipleri Bu sırada kızları güçlükle sakinleştirirken yere yatırarak kelepçe takmak zorunda kaldı. Bu sırada çok sayıda Vatandaş da çevrede toplanarak şaşkınlık içerisinde Olan biteni izledi. Polis aracına güçlükle bindirilen kızlar ailelerine teslim edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

adapazarı liseli kızlar evden kaçan liseli kızlar