Evde Yapılabilecek İşler 2018! Evde Ne İş Yapabilirim 2018

TAKİP ET

Sadece birkaç yıl önce, evde iş fırsatlarının büyük çoğunluğu kârlı olmaktan uzaktı. İnternet bu kadar gelişmeden önce ne yazık ki dolandırıcılık çok ön plandaydı ve insanlar gerçek iş fırsatlarına ulaşamıyordu. Peki, Evde Yapılabilecek İşler 2018 yılında neler? İşte, Evde Ne İş Yapabilirim 2018 sorusunun yanıtı…

Evde ek iş arıyorum diyenlerdenseniz, sizler için 2018 yılında yapabileceğiniz ek iş fikirlerini listeledik. Teknolojideki gelişmeler ve sosyal medyanın gücü sayesinde artık, evinizde birçok ek iş yapabilir ve ek gelir elde edebilirsiniz. İşte, evde yapılabilecek sermayesiz işler…

Sanal asistan

Çoğunlukla, hatta tamamen çevrimiçi olarak çalışan çok sayıda işletmenin, idari görevleri tamamlamalarına yardımcı olmaları için işe sanal asistan almaları şaşırtıcı değildir. Uluslararası Sanal Asistanlar Derneği'ne göre, bu işçiler “(evlerinden veya ofislerinden uzak bir lokasyondan) çeşitli endüstrilerde birden fazla müşteriyi idari, yaratıcı ve teknik hizmetler sağlayarak destekleyen bağımsız yüklenicilerdir.” Ek iş olarak 2018 yılında bu işi deneyebilirsiniz. Sanal asistanlık işleri büyük ölçüde farklılık gösterse de, görevler, e-postaları oluşturma, yanıtlama, iş ile ilgili belgeleri oluşturma ve dağıtma, medya ve iş sorgulamalarına yanıt verme, içerik yazma ve oluşturma ve daha fazlasını içerebilir. 

Çevirmen

Çalışma İstatistikleri Bürosu'na göre, çevirmenlerin çoğu, işlerini evde yapıyor ve sık sık daralan teslim süreleri altında çalışıyor. Bazılarının lisans diplomasına ihtiyacı olsa da, çevirmenler için en önemli gereklilik elbette en az iki dilde akıcılıktır.

Web Geliştirici

İnternet'teki birçok ücretsiz öğrenme fırsatından yararlanırsanız, kendi web sitenizi oluşturmak oldukça kolaydır. Ancak, nüfusun büyük bir kısmı kendi sitelerini inşa etmek için donanımlı değildir veya zamana sahibi değildir, bu yüzden bu kadar çok insan başkaları için bir web sitesi oluşturma ve bloglar oluşturma konusunda bilgi sahibi olur. BLS'ye göre, web geliştiricilerinin yaklaşık% 16'sı 2016 yılında serbest çalışıyordu, büyük çoğunluğu evde ya da dizüstü bilgisayar ve hızlı internet bağlantısıyla çalışabiliyordu.

Seyahat acentesi

Talebin önümüzdeki on yıl içinde düşmesi beklense de, müşterileri kazanmak ve onların maceralarını planlamasına yardımcı olmak için internetten yararlanabilecek seyahat acenteleri için fırsatlar hala var. BLS'ye göre, iş beklentileri dünyanın belirli bölgelerinde uzmanlık sunan, seyahat planlama turları veya maceraları olan ya da grup yolculuğuna odaklanan seyahat acenteleri için en iyisi olabilir.

Makale Yazarı

Her zamankinden daha fazla, haber makalelerini formüle etmek, içerik oluşturmak ve İnternet'teki hemen hemen her sitenin sayfalarını dolduran yaratıcı fikirler bulmak için yazarlara ihtiyaç vardır. Ve daha büyük sitelerin şirket içi yazarları olmasına rağmen, gittikçe artan sayıda site içeriğinden daha fazla kaynak aktarıyor ve serbest yazarları ve içerik oluşturucularını işe alıyor. Yazma deneyimi çok yardımcıdır, ancak gerçekten başlamak için ihtiyacınız olan şey, süreklilik, hırs ve her gün gerçekleşen olaylarda benzersiz bir bakış açısı bulma yeteneğidir.