Evde Reçel İşi Yaparak Ek İş Yapın

TAKİP ET

Geçim sıkıntısı her geçen gün arttıkça birçok insan evinde yapabileceği ek iş fırsatları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Özellikle ev hanımları Hem ev işlerine vakit ayırmak hem de yapabilecekleri ek iş fırsatlarını değerlendirmek istiyor. Evde reçel yapıp para kazanmak bir seçenek. Birçok kişide ev reçeli nasıl satabilirim sorusunun yanıtını arıyor.

Evde reçel işi yaparak ek gelir elde etmek aile bütçesine Katkı sağlamak Elbette mümkün. Fakat bu işe girenlerin Öncelikle iyi bir maliyet hesabı yapması daha sonra bu reçeli nasıl pazarlayacağını iyi araştırması gerekiyor. Evde ek iş yapmak isteyen ev hanımları için önerilerimiz yazımızda sizleri bekliyor...

Kahvaltılık reçeller hala çok popüler fakat birçok kişi organik reçel almak istiyor. Eğer siz de ev reçeli nasıl satabilirim gibi bir sorunun yanıtını arıyorsanız bugün sizlere evinizde ek iş olarak yapabileceğiniz ve reçelleri satabileceğiniz seçeneklerden bahsedeceğiz. Özellikle ev hanımları mantık olarak kendilerine ek iş ararken evde yapabilecekleri işleri bulmaya Özen gösteriyor. Baştan belirtelim evde bu işleri yapmak sizin düşündüğünüzden çok daha karmaşık ve zor olabilir. Fakat yine de kararlıysanız hadi başlayalım.

EV REÇELİ NASIL SATILIR?

Öncelikle bilmeniz gereken önemli konu bu iş bir hayli zor ve meşakkatli. Tabii ki işlerinizi oturursanız daha kolay bir hale gelebilir. Yapmanız gereken ilk şey ev yapımı reçel alan firmalar nasıl bulunur sorusunun yanıtına ulaşmak. Bu konuda internet üzerinden ilan veren birçok firma var onlarla iletişime geçebilirsiniz. Ya da yaptığımız organik reçelleri satmak için kendinize bir sosyal medya hesabı açabilirsiniz. Direkt olarak dükkanlara gitmek ve organik ürün satan pazarlar da bu işi yapmak da değerlendirilebilecek seçeneklerden biri olabilir. Eğer siz de ev yapımı reçel satmak istiyorum diyenlerdenseniz mutlaka Öncelikle güzel bir piyasa araştırması yapmalısınız.

İNTERNET ÜZERİNDEN REÇEL SATIŞI

Biraz önce de belirttiğimiz gibi internet üzerinden instagram reçel satışı yapabilirsiniz. Son dönemlerde Instagram üzerinden yapılan satışlar Bir Hayli popüler. Eğer yaptığınız ürünleri güveniyor ve organik olduğunu düşünüyorsanız kesinlikle bir Instagram hesabı açmalı ve yaptığınız tanıtımlarla bu hesabı büyütmelisiniz. Ürünlerinizin güzel görsellerini hazırlayarak Instagram hesabı üzerinden paylaşabilir ve daha çok müşteriye ulaşabilirsiniz. 

ORGANİK REÇEL ÜRETİCİLERİ BU İŞİ NASIL YAPIYOR

İlk bakışta reçel yapmak size bir hayli kolay gelebilir fakat organik reçel üreticileri bu konuyu büyük bir titizlikle inceliyor. Eğer bir ev hanımı olarak bu işe girmek istiyor ve küçük bir bütçe ayırıp biliyorsanız maliyet hesabınızı iyi yapmanızda yarar var. Özellikle ek iş olarak bu konuda tercihte bulunmak isteyenler 1 kg reçel maliyeti üzerinden yapacakları reçeli hesaplamalı ve daha sonra satış fiyatını belirlemelidir.

 

 

1 kg reçel maliyeti organik reçel üreticileri instagram reçel satışı ev yapımı reçel satmak istiyorum ev yapımı reçel alan firmalar nasıl bulunur ev reçeli nasıl satabilirim Evde reçel işi yaparak ek gelir