Evde ölü bulunan 2 yaşındaki bebeğin duvara vurmuş! Annenin paylaşımı dikkat çekti

TAKİP ET

Denizli'de korkunç bir olay meydana gelmişti. Vücudunun çeşitleri yerlerinde izmarit izleri bulunan ve işkence sonucu hayatını kaybettiği iddia edilen 2 yaşındaki Murat bebek, defnedildi.  

Çocuğun annesinin de bulunduğu 4 şüpheli gözaltına alınırken cezaevinden cenazeyi canlı yayın ile izleyen babası çocuğuna son kez bakabildi. Olay hakkında yeni gelişmeler öğrenildi. 

Denizli'nin Pamukkale ilçesinin Cumhuriyet Mahallesi'nde yaşanan vahşette yeni gelişmeler yaşanırken dikkat çekici yeni ayrıntılar ortaya çıkarıldı. Evde kardeşlerinin hareketsiz olduğunu fark eden 2 çocuğun ağlama sesleri nedeniyle olay yerine giden ekipler, üçüncü kardeş olan 21 aylık Murat Aslan Kılıç’ın yaşamını yitirdiğini tespit etmişti.  

ANNE GÖZALTINDA! DİĞER ÇOCUKLAR KORUMA ALTINA ALINDI 

Polis ekiplerinin olay yerine gelmesiyle 5 yaşındaki S.Y.K. ve 1 yaşındaki E.K. kardeşler, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nce koruma altına alındı. Yaşamını yitiren bebeğin babasının cezaevinde olduğu ifade edildi. Yapılan incelemede evden 2 erkek ile çıktığı tespit edilen 3 çocuğun annesi olan G.K. polis ekiplerince gözaltına alındı. Ölü minik bedeninde darp ve izmarit izleri fark edilen Murat bebeğin şüpheli ölümü hakkında 27 yaşındaki anne G.K’nin ardından olay hakkında ilgisi olduğu tespit edilen 3 şüpheli daha yakalandı.  

TÜYLER ÜRPERTEN YENİ GELİŞMELER

Bebeğin evde başını duvara çarptırıldığı, duvarda ve yüzünde kan izlerinin olduğu, vücudunun pek çok yerinde ise morluklar olduğu tespit edildi. Beyin kanaması yüzünde yaşamını yitirdiği öne sürülen bebeğin kesin ölüm sebebi, Antalya’dan gelecek olan detaylı Adli Tıp raporu ile belli olucak. 

ANNENİN 2021 YILINDAKİ PAYLAŞIMI 

Murat bebeğin annesinin 2021 senesinde sosyal medya hesabından bebeğin fotoğrafı ile birlikte "Kollarında bir can varsa, kokusu da burnundaysa, ona her baktığında için eriyorsa, şükür şükür, şükür, bana anneliği tattıran yüce Allah'a" yazını yazdığı görüldü. 

BAŞSAVCILIKTAN AÇIKLAMA 

Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı, konuya ilişkin yaptığı açıklamasında, "26 Ocak 2023 tarihinde Denizli'de 2021 doğumlu M.A.K.'nin ikametinde ölü bulunması olayıyla ilgili Cumhuriyet Başsavcılığımızca derhal soruşturma başlatılmıştır. Olayla ilgili, ölen çocuğun annesi gözaltına alınmıştır. Aynı evde bulunan 2018 doğumlu S.Y.K. ve 2022 doğumlu E.K. isimli diğer kardeşler Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü görevlilerine teslim edilerek koruma altına alınmıştır. Soruşturma tüm yönleriyle ve titizlikle sürdürülmektedir." ifadelerine yer verdi. 

Denizli bebek vahşet