Ev sahibi, evden çıkarmak istediği kiracısına tencere ile gürültü yaptı, baca borusundan müzik dinletti

TAKİP ET

Bursa'nın İznik İlçesinde yaşanan olayda mülk sahibi alt katta kalan kiracısını çıkarmak için tencere tava ile gürültü yaparak, gece yarısı baca borusundan müzik açıyor.

Bursa’nın İznik ilçesinin Yeşil Cami Mahallesi Büke Sokak’ta yer alan 2 katlı evin alt katında ailesi ile birlikte kalan Durmaz, üst katta kalan mülk sahibi Tenzile B. nin 'psikolojik baskılarına' maruz kaldığını iddia etti. Kiracısı evden çıkartmaya çalışan ev sahibi, türlü türlü yöntemler ile psikolojik şiddete başvurdu.

EV SAHİBİ ŞİDDETİ

Evin içinde tepinen, tencere ile tavaya vurarak ses çıkaran mülk sahibi baca borusunu delerek de alt kattaki kiracılarına gece saatlerinde müzik açarak çıkmaları için psikolojik şiddet yaptığı iddia edildi. Kiracı Nusret Durmaz, mülk sahibinin yaptığı şiddeti cep telefonu kamerası ile kayıt etti. Kayıt sırasında mülk sahibi kadının kiracının evine baca deliğinden müzik dinletmesi, evi basması ve saldırdığı anlarda görülüyor.

‘ZORBALIKLA BU İŞLER OLMAZ.’

Kiracı Durmaz, mülk sahibinin yaptıklarına yönelik İznik İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek şikayetçi oldu. Durmaz, yaşadığı olaya ilişkin, “2 yıldır bu evdeyiz. Her ay kiramızı ödüyoruz. Amacı daha yüksek fiyattan kiraya vermek. Soba borusundan bize müzik dinletti. Şu an ki bu durum toplumun kanayan yarası. Haklıysanız peşini bırakmayın. Zorbalıkla bu işler olmaz. Şikayetçi olduk” ifadelerini kullandı.

 

Bursa İznik ev