Esrarengiz cinayet! Şarampole yuvarlanan araçta boğazı kesilmiş ceset bulundu

TAKİP ET

Antalya'nın Alanya ilçesinde, dehşet veren bir olayın izleri dün akşam saatlerinde Bektaş Mahallesi'nde bulunan bir hafif ticari araçta keşfedildi. İhbar üzerine bölgeye gelen polis ve itfaiye ekipleri, 07 AGC 074 plakalı aracın, uçuruma yuvarlandığını gördüler. Ancak aracın arka koltuğunda bulunan manzara, korkunç bir gerçeği açığa çıkardı: Mustafa Turaç'ın boğazı kesilmiş cesedi aracın içindeydi.

Polis ekipleri, olay yerine geldiklerinde öncelikle cesedin kimliğini belirlemek ve olayın ayrıntılarını çözmek için çalışmalara başladılar. Yapılan inceleme sonucunda, cesedin Mustafa Turaç'a ait olduğu tespit edildi. Ancak olayın nasıl gerçekleştiği ve bu korkunç cinayetin hangi sebeplere dayandığı henüz aydınlatılamadı.

Araç, olay yerinden çekici yardımıyla çıkarıldı ve olay yeri inceleme ekipleri detaylı bir inceleme yapmak üzere araca müdahale etti. Mustafa Turaç'ın ölüm haberi üzerine olay yerine gelen yakınları büyük bir üzüntü yaşadı ve gözyaşı döktü. Ceset, savcılık ve polis incelemelerinin ardından Alanya Belediye Morgu'na kaldırıldı.

Şu an için olayın detayları ve nedenlerine dair herhangi bir açıklama yapılmadı. Ancak polis ekipleri, olayın üzerine titizlikle gitmekte ve soruşturmayı derinlemesine sürdürmektedirler. Toplum, bu dehşet verici olayın ayrıntılarını ve arka planını öğrenmek için soruşturmanın sonuçlarını beklemektedir.

Antalya cansız beden ölüm haberi esrarengiz cinayet