Esra Erol'da Şok Olay! Dayısı Öz Babası Çıktı, Meğer İki Kız Kardeşine Tecavüz Edip…

TAKİP ET

Atv'de yayınlanan Esra Erol'da programında çok bir tecavüz itirafı damga vurdu. Programa katılan 19 yaşındaki Burcu Çerşil, Annesine Öz dayısının gençken tecavüz ettiğini ve Aslında onun kızı olduğunu anlattı. Stüdyodakiler, genç kızın anlattıkları karşısında şok oldu.

Esra Erol'a derdini anlatmaya çıkan 19 yaşındaki Burcu Çerşil, Anlattıklarıyla stüdyoda bulunan herkesi şok etti. Yıllarda babası sandığı adamla aslında hiçbir parmağının olmadığını söyleyen genç kız daha Öz babasının dayısı olduğunu iddia etti. Genç kızın anlattı olaya göre ağabeyin iki kız kardeşine tecavüz etmesi ile Her şey başladı. Olayla ilgili olarak Kardeşlerden biri şikayetçi olurken Diğeri ise hamile kalmasına rağmen şikayetçi olmadı. Burcu'yu doğuran kadın yıllarda Bu gerçeği sakladı.

'ÜVEY ABİLERİ İKİSİNE DE TECAVÜZ ETMİŞ'

Esra Erol'la programına katılan Burcu isimli genç kız programda şunları anlattı; 
“11 yaşında üvey çocuk olduğumu öğrendim. Babamın Recep olmadığını öğrendim. Ben yine de onu kabullendim çünkü bana bir baba şefkati gösterdi. Kendim bildim bileli bana babalık yaptı. Yemedi yedirdi. Annem onun değerini bilemedi.
8 yaşında babam (üvey baba Recep Zılnalbant) beni aradı. Ben de yeni öğrendim senin baban dayın dedi.
 Benim annemler 5 kız kardeş. Babalarının bir annelerinin ayrı olduğu bir de abileri var. Evdeki geçimsizlik yüzünden teyzem ve annem abilerinin yanına gitmişler. Ne olmuşsa orada olmuş. Üvey abileri ikisine de tecavüz etmiş.
Teyzem tecavüz eden üvey abisinden şikayetçi oluyor. Ama annem olmuyor. Gerçekleri öğrenince anneme sordum. Bu çok utanç verici deyip bana dedi ki: 'Teyzenin şikayet dosyası var benim yok '.
 Dayım olarak bildiğim babam iki kardeşe tecavüz etmiş ve bir tane daha kardeşim varmış. Onu da bana 18 yıl boyunca kuzenim olarak gösterdiler. Havva teyzem tecavüz sonucu dünyaya gelen kendi oğluna 10 yaşındayken gerçeği söylemiş. Kuzenim, dayısının annesine tecavüz ettiğini ve babasının o olduğunu biliyor.
Bana sen tecavüz çocuğusun dedi. Bana sarılıyordu ama en çok zoruma giden onun sahte olmasıydı. 14 yaşından sonra birçok kez evden atıldım. Annem beni geri aldı bir daha attı, aldı bir daha attı.
Dedemin soy kütüğünden dedemin çocuklarını çıkarttırdım. Oğuz Çerçil diye bir kişiyi çıkarttırdım. Annemin yanına gittiğimde onu sordum. Annem Oğuz Çerçil, dayın daha önce bir başka kişiye tecavüz etmiş Oğuz o tecavüz çocuğu dedi.” ifadelerini kullandı.

BABA SANDIĞI KİŞİ DE DOĞRULADI

Burcu’nun, 11 yaşına kadar öz babası olarak tanıdığı Recep isimli kişi de canlı yayına telefonla bağlanarak burcunun Öz babasının Aslında dayısı olduğunu nasıl öğrendiğini şu şekilde anlattı; “Bizzat bana kendi annesi Ayşe Çerçil söyledi. Burcu'yu ben 15 yaşına kadar büyüttüm kendi çocuklarımdan ayırmadım. Ben Burcu 1 yaşındayken evlendim çocuğu da kabul edip nüfusuma aldım. Belli bir zaman sonra gerçeği söyledi.”