Esra Erol'da Büyük Şok! Geliniyle Damadı Kaçtı

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Sultan İnak'ın gelininin damadıyla birlikte yasak ilişki yaşayarak kaçtığı öğrenildi.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programına katılan Sultan İnak'ın gelininin damadıyla birlikte yasak ilişki yaşayarak kaçtığı öğrenildi. 

ATV'de hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programında işlenen konular son derece dikkat çekiyor. Son günlerde işlenen konu ise tüm ülkenin dikkatini çekti. Sultan İnak isimli kadının canlı yayında gelini ve damadını aradığı olayın perde arkasında yasak ilişki çıktı. Bunun üzerine Esra Erol başta olmak üzere tüm stüdyodakiler ortaya çıkan sonuç sonrasında büyük şaşkınlık yaşadılar. 

Stüdyoya gelen Sultan İnak hem gelini hem de damadı hakkında yapmış olduğu açıklamalarla son derece dikkat çekti. Ekran başında izleyenlerin de büyük şaşkınlık yaşadığı öğrenildi. 

OLAYLARIN ARDINDAN YASAK AŞK ÇIKTI

Olayların anlatımına göre Sultan Teyze oğlunun karısı ile kızının kocasının birlikte olduğunu hatta ilişkiye girdiklerini ifade etti. Ardından eşlerini bırakarak kimseye haber vermeden birlikte kaçtılar. Çocuklarını da arkalarında bıraktıkları öğrenildi. Kayınvalide tarafından tüm sırlar canlı yayında anlatılınca izleyen gelin daha fazla dayanamayarak canlı yayına katıldı. 12 yaşında evlendiği öğrenilen gelin Necmiye İnak 6 çocuk annesi oldu. Bu süreçte kocasından sürekli şiddet gördüğü için kendisini yasak bir aile ilişkisi içerisinde olduğunu dile getirdi. Canlı yayına katılan Necmiye İnak 'Senin oğlun bana sahip çıkmadı. Uyuşturucu alkol kullanıp beni dövdü. Beni bu yola siz ittiniz. Boşandıktan sonra evleneceğim ve asla eve geri dönmeyeceğim' dedi. 

esra erol yasak aşk