Esra Erol'da Büyük İtiraf! Kendi Çocuklarını Evlatlık Aldıklarını İtiraf Ettiler

TAKİP ET

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında büyük bir itiraf yapıldı. Kendi çocuklarını evlatlık aldıklarını itiraf ederken büyük şaşkınlık yaşandı.

ATV ekranlarında yayınlanan Esra Erol'da programında büyük bir itiraf yapıldı. Kendi çocuklarını evlatlık aldıklarını itiraf ederken büyük şaşkınlık yaşandı. 

ATV ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Esra Erol'da programda ilginç bir olay meydana geldi. Filmlere konu olacak olan olay sonrasında yapılan itiraflar ve yapılan açıklamalar ekran başındakileri de büyük şaşkınlığa sürükledi. Programa karılan İdris ile Hicran isimli çift öz kızlarını 25 yıl önce evlatlık aldıklarını açıkladılar. 25 yaşındaki Kader ise açıklamaların ardından büyük şaşkınlık yaşadı. 

Anne ve babasının yapmış olduğu itiraf sonrasında evlatlık bir çocuk mu olduğunu yoksa biyolojik ailesinin mi olduğunu anlayamadığı için kafa karışıklığı yaşadığını dile getirdi. İlginç itiraf sonrasında DNA testi yapılmasına karar verildi. Testin sonuçlarının çıkmasının ardından 25 yaşındaki genç kız gerçeği öğrenmiş olacak.

EVLATLIK OLDUĞUNU NÜFUS MÜDÜRLÜĞÜNDE ÖĞRENDİ

Kimliğini kaybettiği için yenisini çıkarmak için nüfus müdürlüğüne gittiğinde aklına bile gelmeyecek bir ihtimal ile karşılaştı. Çalışanın bilgilerine baktığı zaman evlatlık olduğunu söylemesi üzerine neye uğradığını şaşırdı. Gerçeği öğrenmek adına programa katılan genç kız itiraflarla şaşkınlık yaşıyor. Kader'i doğurduktan sonra odada uyuya kalan annenin yanından kaçırılan bebek hastaneden çıkan ailenin aramaları sonrasında yurtta bulunuyor. Ardından evlatlık alabilmek için annenin yaşı büyütülüyor. Ardından aile kendi öz kızlarını evlatlık alarak nüfuslarına aldıklarını itiraf ediyorlar. Filmlere konu olan olayın gerçeğinin test ile belirlenmesi bekleniyor. 

esra erol nüfus müdürlüğü itiraf evlatlık hikayesi