Esra Erol'a Çıkmıştı! Çocuğun Kimden Olduğu Belli Oldu

TAKİP ET

Esra Erol'da geçtiğimiz günlerde gündeme gelen olay izleyenler tarafından merakla takip ediliyordu. Gülcan isimli kadın eşi Mesut Gürleyik'i terk etmiş ve Cemil Arslan'la birlikte kaçmıştı. Ayrıca Davut diye de bir sevgilisi olduğu iddia edilen kadının 3 aylık çocuğunun kimden olduğu belli oldu.

Esra Erol’da Gündeme gelen ve Türkiye'nin konuştuğu resmi nikahlı eşini terk ederek Cemil Arslan ile kaçan ve daha sonra da Davut diye bir sevgilisi olduğu ortaya çıkan Gülcan Gürleyik'in Bebeğinin kimden olduğu belli oldu. Genç kadının çocuğuna yapılan DNA testi sonucun açıklanmasının ardından bütün gerçekler de gün yüzüne çıktı.

Mesut Gürleyik televizyon programına bir buçuk yıllık eşi Gülcan Gürleyik’in evi terk ettiği ve onu bulmak istediğini söyleyerek katılmıştı. Fakat Yapılan araştırmalar sonucunda kadının bu hayattan çok başka bir hayat daha yaşadığı ortaya çıktı.

ÇOCUK KİMDEN?

Canlı yayına katılan Mesut bir gün karısını takip ettiğini ve eşini bir eve girerken gördüğünü anlattı. Kapısını çaldığında karşısına Cemil Arslan diye birisini çıktığını ve eşiyle konuştuğunda Gülcan'ın çocuğun bu adamdan olduğunu söylediğini iddia etti.

'DNA TESTİ YAPILABİLİR'

Gülcan Gürleyik bu iddiaları üzerine canlı yayına telefonla bağlanarak, "Benim bir ailem var Cemil Arslan, Ben onunla evliyim. Kimse burada beni zorla tutmuyor. Çocuğum Cemil Arslan'dan, DNA testi yapılabilir"  ifadelerini kullandı.

MEĞER O SIRADA DAVUT'LA DA BİRLİKTEYMİŞ

Bu gelişmeler yaşandı sırada Gülcan Gürleyik in Bir de Mesut Gürleyik ile evlenene kadar Davut isimli biriyle daha beraber olduğu ortaya çıktı. İddialar üzerine Gülcan'ın babası kızını evlatlıktan reddettiğini söyledi.

18 GÜN SONRA MİNEL NAS'I KUCAĞINA ALDI

Mesut göre ilk 3 aylık olan çocuğun kendisinden olduğunu belirterek DNA sonuçlarının alınması için stüdyoya getirilen kızına 18 gün sonra kavuştu. Yapılan DNA testi sonucunda da bütün gerçekler ortaya çıktı.

DNA SONUÇLARI AÇIKLANDI

Esra Erol'un programında Bütün herkesin nefesini tutarak beklediği DNA testi sonuçlarında çocuğun Mesut'tan olduğu anlaşıldı.

 

mesut gürleyik gülcan gürleyik esra erol da esra erol esra erol bugün yaşananlar esra erol dna testi sonucu esra erol gülcan