Eskişehir'de Şok Eden Olay! İki Çocuk Beş Otomobili Soymaya Kalktı!

TAKİP ET

Eskişehir'de yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. İki çocuğun güpegündüz karakolun hemen arkasında bulunan otomobilleri soymaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı.

Eskişehir’de yaşanan olay herkesi hayrete düşürdü. İki çocuğun güpegündüz karakolun hemen arkasında bulunan otomobilleri soymaya çalışması güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün saat 26.00 sularında Eskişehir Kurtuluş’ta bulunan polis merkezinin hemen arkasında yaşandı. Sanayi Çarşısı olarak da adlandırılan yerde İsmet Boyracı ismindeki bir adama ait olan oto tamirci dükkanının karşısına tamir edilmesi için bırakılan otomobillerin bulunduğu yerde yaşanan olay herkesi şok etti. Yaşları 13-14 arasında değişen iki çocuğun önce araçların kapılarını zorladıkları daha sonrada aracın camlarını taşla kırmaya çalışmaları güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı. İş yerinin güvenlik kamerasında çocukların bazı otomobillerin kapılarını açarak araçların içini karıştırdığını ve çocuklardan birinin otomobillerden birinin üzerine çıkarak camı tekmelemeye başladığı görüldü. Tam beş tane aracı soymaya kalkan iki çocuk otomobillere zarar vererek çevredekilerin ikazı üzerine olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

ARAÇLARIN 4 BİN LİRA DEĞERİNDE MASRAFI ÇIKTI

Oto tamirci sahibi İsmet Boyracı, yaşanan olayı fark ederek durumu hemen polis ekiplerine bildirdi. Çocukların araçlara 4 bin liralık kadar zarar verdiğini söyleyen Boyracı, iş yerinde bulunan güvenlik kamerasının çocukları kaydettiğini, 2 çocuğun tam 5 araca girerek zarar verdiğini belirtti. Araçların müşterilere ait olduğunu söyleyen tamirci, araçlardan çalınan bir şey olmadığını ancak araçlara zarar verildiğini söyleyerek ailelere çocuklarına sahip çıkmaları için çağrıda bulundu. 

 

eskişehir 2 çocuk 5 araç soygun otomobil