Eskişehir'de Emekli Asker 1,5 Yaşındaki Oğlunu Öldürüp İntihar Etti!

TAKİP ET

Eskişehir'den alınan haberde 47 yaşındaki emekli Astsubay Ramazan Yılmaz'ın arabasının içinde ikinci evliliğinden olan oğlu 1,5 yaşındaki Hasan Polatcan Yılmaz'ı başından vurarak öldürmesinin ardından aynı tabanca ile kendisini de vurarak intihar ettiği öğrenildi. Oğlunu vurduktan hemen sonra intihar eden baba Ramazan Yılmaz'ın arabasının içine 'bizi yan yana gömün' yazılı bir not bıraktığı belirtildi.

Eskişehir’den alınan haberde 47 yaşındaki emekli Astsubay Ramazan Yılmaz’ın arabasının içinde ikinci evliliğinden olan oğlu 1,5 yaşındaki Hasan Polatcan Yılmaz’ı başından vurarak öldürmesinin ardından aynı tabanca ile kendisini de vurarak intihar ettiği öğrenildi. Oğlunu vurduktan hemen sonra intihar eden baba Ramazan Yılmaz’ın arabasının içine ‘bizi yan yana gömün’ yazılı bir not bıraktığı belirtildi.

Olay, öğle saatlerinde Mamuca yolunda yaşandı. Emekli Astsubay Ramazan Yılmaz’ın aracını boş bir araziye çekerek hemşire olduğu öğrenilen eski eşini cep telefonu ile arayarak 1,5 yaşında olan oğlunu öldürdüğünü ve kendisinin de intihar edeceğini söylediği belirtildi. Olayın ihbar edilmesi üzerine aracın bulunduğu yere giden ekipler baba ve oğulun cansız bedeni ile karşılaştı. Baba ve oğul 26 BJ 290 plakalı aracın içinde cansız şekilde yatıyordu.

‘BİZİ YAN YANA KÖYÜMÜZE GÖMÜN’

Astsubay Emeklisi olduğu öğrenilen 47 yaşındaki Ramazan Yılmaz ilk önce 1,5 yaşındaki oğlu Hasan Polatcan Yılmaz’ı tabancası ile başından vurarak öldürdüğü daha sonra da aynı tabanca ile kendi kafasına sıkarak intihar ettiği belirlendi. Oğlunu öldürdükten hemen sonra intihar eden babanın araca bıraktığı notta,  'Bizi yan yana gömün. Sakın ayırmayın. Onsuz yaşayamayacağım için onu geride bırakamadım. Bizi yan yana köyümüzde gömün' yazıyordu. Olayın yaşandığı yere Ramazan Yılmaz’ın ilk eşinden olan oğlunun geldiği ve gözyaşlarına boğulduğu belirtildi. 47 yaşındaki baba Ramazan Yılmaz ve 1,5 yaşındaki oğlu Hasan Polatcan Yılmaz’ın cenazeleri yapılan incelemenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi. Olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü öğrenildi.

 

eskişehir baba oğul oğlunu öldürdü intihar etti