Eskişehir'de zincirleme trafik kazası: 12'si asker 14 kişi yaralandı

TAKİP ET

Eskişehir'de bir yolcu otobüsü, askeri araç ve kamyonetin çarpıştığı zincirleme trafik kazasında ilk yardım ekipleri olay yerinde yaralıları yaptığı müdahalesinin ardından yaralanan 12'si asker 14 kişi hastanelerde tedavi için sevk edildi.

Adem Demirtaş kontrolünde bulunan yolcu otobüsü, Eskişehir-Seyitgazi kara yolu Ihlamurkent Mahallesi mevkinde Ali Sert'in kontrolünde bulunan minibüs ile jandarma personelini taşıyan minibüs ile çarpıştı.

12’Sİ ASKER 14 KİŞİ YARALANDI

İhbarın ardından olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri gönderildi. Bölgeye sevk edilen ekipler, otomobillerde sıkışanları oldukları yerden çıkardı. Yaralı olan 12'si asker 14 kişi ise 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından şehirdeki çeşitli hastanelere sevk edildi. Tedavisi devam eden yaralılardan 2'sinin hayati tehlikesinin olduğu ifade edildi.

KARA YOLU AÇILDI

Yolcu otobüsünün şoförü ifadesi alınmak için jandarma karakoluna getirildi. Kaza sebebiyle yaklaşık 2 saat ulaşıma kapanmak zorunda kalan Eskişehir-Seyitgazi kara yolu otomobillerin çekilmesinden sonra trafiğe açıldı.

 

Eskişehir trafik kazası