Eskişehir'de motosiklet kazası: Genç sürücü hayatını kaybetti, arkadaşı yaralandı

TAKİP ET

Eskişehir'in Tepebaşı ilçesinde, üzücü bir trafik kazası meydana geldi. Kaza sonucu genç bir motosiklet sürücüsü hayatını kaybetti, yanındaki arkadaşı ise yaralandı.

Kaza, Batıkent Mahallesi Liman Caddesi'nde gerçekleşti. Selim A. (43) idaresindeki 26 AHC 901 plakalı hafif ticari araç ile Metin Koç (19) tarafından kullanılan 26 AHS 918 plakalı motosiklet çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle Metin Koç ve yanındaki arkadaşı H.F. (15) yaralandı. Olayın bildirilmesi üzerine polis ve sağlık ekipleri hemen kaza yerine yönlendirildi.

Yaralılara ilk müdahale kaza yerinde yapıldıktan sonra ambulanslarla çevre hastanelere sevk edildi. Metin Koç, Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne götürülürken, yaralı arkadaşı H.F. ise Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne nakledildi. Ancak tüm çabalara rağmen Metin Koç'un hayatını kaybettiği maalesef belirlendi.

Kazanın ardından hafif ticari araç sürücüsü Selim A., gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve detaylar netleşmeye çalışılıyor. Bu acı olay, trafik güvenliği ve dikkat konusundaki hassasiyeti bir kez daha gündeme getiriyor.

Eskişehir trafik kazası ölüm haberi