Eskişehir'de Kamyonla Otomobil Kaza Geçirdi! 2 Kişi Hayatını Kaybetti

TAKİP ET

Eskişehir-Ankara karayolu Hamidiye kavşağında, dönüş yapmak isteyen bir kamyon, arkadan gelen bir otomobile çarptı. Kazada, otomobilde bulunan 2 kişi hayatını kaybetti.

Kaza, Satılmış Cura yönetimindeki 16 AFK 098 plakalı kamyonun, dönüş yapmak için manevra yaptığı sırada, arkasından gelen Ali Budak'ın yönetimindeki 26 BT 894 plakalı otomobile çarpması sonucu meydana geldi. Kazayı görenlerin hemen ihbarı üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaptıkları incelemede otomobil sürücüsü Ali Budak ve yanındaki Havva Budak'ın hayatını kaybettiğini belirledi. 

Kaza sonucu yara almadan kurtulan kamyon sürücüsü Satılmış Cura ise ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü. Ali ve Havva Budak'ın cenazesi, savcılık ve polis ekiplerinin incelemesinin ardından otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Kaza nedeniyle yol bir süre trafiğe kapatıldı ve yaklaşık 10 kilometrelik bir araç kuyruğu oluştu. Araçların kaldırılmasının ardından yol yeniden trafiğe açıldı. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

Eskişehir trafik kazası ölüm haberi