Eskişehir'de iş insanına silahlı saldırı! Şüpheli teslim oldu

TAKİP ET

Eskişehir'de, iş insanı İsmail Ilgaz'ı bacaklarından vurduğunu itiraf eden şüpheli Sercan Ç. (38), polise teslim oldu.

Kentte faaliyet gösteren bir inşaat şirketinin yönetim kurulu başkanı olan İsmail Ilgaz, dün arkadaşıyla birlikte Odunpazarı ilçesi Orhangazi Mahallesi'ndeki piknik alanına gitti. İddialara göre, Ilgaz, burada bulunan restoranda yemek yediği sırada Sercan Ç. adlı şüpheli yanına yaklaştı ve bacaklarına ateş etti. Ardından kaçan Sercan Ç., iki bacağından yaralanan İsmail Ilgaz'ı geride bırakarak olay yerinden uzaklaştı.

İş yeri sahiplerinin ihbarı üzerine sağlık ekipleri olay yerine gelerek Ilgaz'a ilk müdahaleyi yaptı ve ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne sevk etti. İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayın güvenlik kameralarını inceleyerek silahlı saldırganın Sercan Ç. olduğunu tespit etti.

Dün gece polis merkezine teslim olan Sercan Ç., saldırıyı gerçekleştirdiğini itiraf etti. Şüpheli, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra gözaltına alındı ve Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Büro Amirliği'ne götürüldü. Sercan Ç.'nin ifadesi alındıktan sonra adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Eskişehir iş insanı şüpheli