Eskişehir'de feci kaza! Otomobil yolcu otobüsüne çarptı, sürücü hayatını kaybetti

TAKİP ET

Eskişehir-Ankara D-200 karayolunda meydana gelen trajik bir trafik kazası, bir kişinin hayatını kaybetmesine neden oldu. Olay, Kanlıpınar rampasının 5. kilometresinde gerçekleşti.

47 yaşındaki Nazmiye Çabuk'un kullandığı 26 PC 898 plakalı otomobil, kontrolünü kaybederek aynı yönde seyir halinde olan Hayati Karaman'ın idaresindeki 16 ANN 927 plakalı yolcu otobüsüne çarptı. Çarpmanın etkisiyle otomobil savruldu ve nihayetinde şarampole uçtu. Kazada, hurdaya dönen otomobilin sürücüsü Nazmiye Çabuk ağır yaralandı.

Kazayı görenlerin hızla ihbarı üzerine olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Nazmiye Çabuk'a ilk müdahaleyi olay yerinde yaparak ardından onu Eskişehir Şehir Hastanesi'ne kaldırdılar. Ancak tüm müdahalelere rağmen Nazmiye Çabuk'un hayatı kurtarılamadı ve yaşamını yitirdi.

Yolcu otobüsünde bulunan şoför Hayati Karaman ve diğer yolcular, kaza anında herhangi bir yara almadan kurtuldular. Otobüs şoförü Karaman, ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürülürken, kaza ile ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Trafik kazalarının insan hayatına mal olan bu tür trajik sonuçlarını önlemek adına trafik kurallarına uymak ve dikkatli sürüş alışkanlıkları kazanmak büyük bir önem taşıyor. Tüm sürücülere, trafikte daha güvenli ve sorumlu bir şekilde seyir etmeleri çağrısında bulunuyoruz.

Eskişehir trafik kazası öüm haberi