Eski sevgilisine şiddet uygulayan Ozan Güven'in 13,5 yıl hapsi isteniyor!

TAKİP ET

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz'a şiddet uyguladığı öne sürülen ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında istenen ceza belli oldu.

Eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı öne sürülen ünlü oyuncu Ozan Güven hakkında istenen ceza belli oldu. Hakkında hazırlanan iddianame tamamlanan Ozan Güven ‘in 3 yıl 8 aydan, 13,5 yıla kadar hapsi istendiği öğrenildi.

Ünlü Oyuncunun 13,5 Yıl Hapsi İsteniyor

Ünlü oyuncu Ozan Güven, son günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan isimlerinden biri olurken eski sevgilisi Deniz Bulutsuz’a şiddet uyguladığı iddialarıyla tüm tepkileri de üzerine çekti. Ortaya atılan iddialar sonrasında ünlü oyuncu hakkında yürütülen soruşturma tamamlandı. Tamamlanan soruşturma kapsamında Ozan Güven hakkında, hakaret, tehdit, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma ve kasten yaralama suçlarından 3 yıl 8 aydan, 13,5 yıl kadar hapis istemiyle iddianame hazırlandı.


Dosya Uzlaştırma Bürosunda

Ünlü oyuncunun hakaret, tehdit, veya hile kullanılarak kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, kasten yaralama suçlarından cezalandırılması istenirken iddianamenin İstanbul 58. Asliye Ceza Mahkemesi’ne gönderildiği öğrenildi. Öte yandan şiddet suçlamasıyla hakkında iddianame hazırlanan Ozan Güven’in Deniz Bulutsuz hakkında yaptığı şikayet ile ilgili soruşturmanın da tamamlandığı ve Başsavcılığın suçun basit yaralama olduğunu belirterek dosyayı uzlaştırma bürosuna gönderdiği bilgisine yer verildi. 


Ozan Güven Hakim Karşısına Çıkacak

Ozan Güven hakkında hazırlanan iddianamede, doktor raporunun dikkate alındığı ve söz konusu eylemin basit yaralama kapsamında kalmadığı belirtildi. Hazırlanan iddianame kabul edilirse Ozan Güven ilerleyen günlerde hakim karşısına çıkacak.
 

ozan güven deniz bulutsuz hapis