Eski Koca'dan Büyük Darbe! Boşandığı Eşinin Evini Patlattı

TAKİP ET

Zonguldak Ereğli ilçesinde karısından boşandığı öğrenilen bir adam hırsını eski karısının evinden aldı. Eski eş, evin doğalgazını açarak çakmağı ateşledi evde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Zonguldak Ereğli ilçesinde karısından boşandığı öğrenilen bir adam hırsını eski karısının evinden aldı. Eski eş, evin doğalgazını açarak çakmağı ateşledi evde şiddetli bir patlama meydana geldi.

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde eski koca dehşeti yaşandı. Gelen bilgilere göre bir süre önce eşi Yasemin Ö.’den boşandığı öğrenilen Erdal D. boşandığı eşinin evinde bulunan eşyalarını almak için gittiği evde doğalgazı açarak evin her yerini gazla doldurdu. Evi gazla dolduran gözü dönmüş adam çakmağı ateşleyerek büyük bir patlama meydana getirdi. 

EV ŞİDDETLİ BİR ŞEKİLDE PATLADI

Eşinden boşanan gözü dönmüş kocanın doğalgazı açarak evi gazla doldurması üzerine içeride sıkışan doğalgaz şiddetli bir patlamaya neden oldu. Meydana gelen büyük patlama nedeniyle evin pencereleri ve bazı eşyalar havaya uçtu. Evde yaşanan patlama sonucunda yangın meydana geldi. Evin bulunduğu sitede çıkan yangın çevrede büyük panik yarattı. İhbar üzerine yangının çıktığı eve gelen Ereğli Belediyesi itfaiye ekipleri yangına kısa sürede müdahale ederek söndürdü. Yangının söndürülmesinin ardından ev kullanılamaz hale geldi. Eski eşinin evini havaya uçuran öfkeli koca Erdal D. olayın ardından polis merkezine giderek teslim oldu.

OLAYLA İLGİLİ SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Şiddetli patlamanın meydana geldiği sitede büyük bir panik yaşanırken sitenin yöneticisinden açıklama geldi. Site yöneticisi, evde kısa bir süre önce eşinden boşanan Yasemin Ü. adlı bayanın çocuğuyla birlikte yaşadığını ve eski eşin bir süre önce evden ayrıldığını belirtti. Böyle bir şeyin olmasına inanamadıklarını söyleyen yönetici, sitede bulunan diğer vatandaşların can ve mal güvenliklerinin onların sorumluluğu altında olduğunu ve sitelerinde böyle bir olayın yaşanmasının kendilerini üzdüğünü sözlerine ekledi. Ereğli Cumhuriyet Savcılığı’nın yaşanan olayla ilgili soruşturma başlattığı öğrenildi.

 

zonguldak ereğli eski koca dehşet saçtı eski eşinin evini patlattı