Eski Kız Arkadaşını Silahla Vurarak Öldürdü

TAKİP ET

Aydın'ın Nazilli ilçesinde 19 yaşındaki İbrahim Olece, 17 yaşındaki eski sevgilisi Ömür Arslan'ı çalıştığı iş yerinde silahla sırtından vurarak öldürdükten sonra aynı silahla kendisine ateş ederek hayatına son verdi.

Nazilli ilçesinde yaşamını sürdüren İbrahim Olece, sabah saat 09.30 sularında bir süre önce anlaşamayarak ayrıldığı kız arkadaşı Ömür Arslan'ın çalıştığı Uzun Çarşı'da faaliyette olan iç giyim mağazasına gitti.

Mağazanın içerisinde sırt çantasından çıkardığı tabancayı Ömür Arslan'a doğrultan Olece, genç kızı mağazanın içinde bir süre kovaladıktan sonra tetiğe basarak sırtından vurdu.

Kanlar içerisinde yere yığılan genç kız, olay mahallinde yaşamını kaybetti, cinayet şüphelisi Olece, daha sonra aynı silahla kendisine ateş ederek yaşamını sonlandırdı.

Cinayetin ihbar edilmesinden sonra olay mahalline çok sayıda polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olece ve Arslan'ın daha önce başka bir mağazada birlikte çalıştıkları öğrenilirken, Arslan ile Olece'nin cansız bedenleri, otopsi yapılmak üzere Nazilli Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Olayı haber aldıktan sonra olay mahalline gelen aile yakınları sinir krizi geçirdi. Polis ekipleri de toplanan kalabalığın dağılması için çalışma yaptı. 

Olay ile ilgili polis ekiplerince başlatılan tahkikat devam ediyor. 

Aydın Nazilli Cinayet