Eski eşini bıçakla yaralayıp, erkek arkadaşını tabancayla öldürdü

TAKİP ET

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşanan şiddet olayında, Serkan Özbaş isimli şahıs eski eşi Banu Satılmış'ı bıçaklayarak yaraladı ve Satılmış'ın erkek arkadaşı Emre Helvacı'yı tabancayla vurarak öldürdü.

Olay, akşam saatlerinde Yeşiltepe Mahallesi TOKİ Kuzey Ankara Konutları 64/N blok önünde meydana geldi. Serkan Özbaş, boşandığı ve daha önce uzaklaştırma kararı alınmış olan eski eşi Banu Satılmış'ın evine gitti. Özbaş, iddiaya göre, evde Banu Satılmış'ın sevgilisi Emre Helvacı'yı görünce aralarında tartışma başladı. Tartışma sokakta devam ederken, Özbaş, belindeki tabancayı Helvacı'ya doğrulttu. Özbaş, araya girmeye çalışan Satılmış'ı üzerinde bulunan bıçakla yaraladıktan sonra Helvacı'ya da tabancayla ateş etti. Helvacı vücuduna isabet eden kurşunlarla kanlar içinde yığılırken, Özbaş olay yerinden kaçtı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Emre Helvacı'nın yaşamını yitirdiği belirlenirken, Banu Satılmış ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Öte yandan, Serkan Özbaş hakkında en son 3 Mayıs 2023 tarihinde uzaklaştırma kararı verildiği ve kararın 3 Temmuz 2023 tarihinde sona erdiği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, Serkan Özbaş'ın yakalanmasına yönelik çalışmalar sürdürülüyor.

Ankara cinayet ölüm haberleri