Eski Eşe Kızgın Maşayla İşkence Yapmıştı! Cezası Belli Oldu

TAKİP ET

Ankara'da boşandıktan sonra yeniden bir araya gelen karısının kendisini aldattığından şüphelenen eski koca karısını yatağa bağlayarak kızgın demirle günlerce işkence yaptı.

Ankara'da boşandıktan sonra tekrar ilişkilerine bir şans vermek için bir araya gelen eski eşlerden İlhami K. kendisine dönen karısına aldattığı iddiası ile bir hafta boyunca işkence yaptı. 3 çocuk annesi kadını eve kapattıktan sonra 1 hafta boyunca kızgın maşa ile işkence yaptığı öğrenildi. Bir haftanın sonucunda vahşi kocanın elinden kurtulan kadın şikayetçi oldu. 

Davanın Ankara 5. Ağır Ceza Mahkemesinde görüldüğü öğrenildi. 3 çocuğu bulunan Gül K. ile İlhami K. şiddetli geçimsizlik yaşadıkları için 2017 yılında boşanarak evliliklerini bitirme kararı almışlardı. Bunun üzerine çocuklarının ısrarlarına dayanamayan çift bir süre sonra yeniden birleşme kararı aldılar. Ancak yaşanan bir olay birden tüm olayın kabusa dönüşmesine neden oldu.Eski kocanın sosyal medya hesabına bir kişi tarafından mesaj geldi. Karısının kendisi ile birlikte olduğunu anlatan mesajda 'Karının boynunda bir et beni var. Biz onunla gezdik' dedi. 

YATAĞA BAĞLAYIP İŞKENCE YAPTI

Mesajı alınca çok sinirlenen adam karısından hesap sordu. Karısına defalarca inanmadığını söylerken 'Kimlerle yatıyorsun sen. Seni öldüreceğim' diyerek şiddet uygulamaya başladı. Aynı gece karısını el ve ayaklarından yatağa bağlayarak kaçmasını engelledi. Evde ısıttığı kızgın maşayla karısına işkence eden vahşi koca bu yetmezmiş gibi karısına acı içinde kıvranırken tecavüz etti. Mahkemede yapmadığını iddia etse de çocukları da tanıklık yaptı. 

Görülen davanın ardından karar duruşması gerçekleştirildi. Mahkeme tarafından işkenceci eski kocaya indirim uygulanmadan 30 yıl 6 ay hapis cezası verildi. 

eski eş kızgın maşa ankara mahkeme kararı