Eski Eş Dehşet Saçtı! Kadın Öğretmeni Saçından Sürükleyip Balkona Çıkardı...

TAKİP ET

Eski eşi ilkokul öğretmeni 30 yaşındaki Sevinç Kerimova'yı dehşeti yaşattı. Genç kadını yumruklayan ve saçlarından sürükleyerek balkondan atmak isteyen eski eşin elinden genç kadını Site sakinleri kurtardı. 30 yaşındaki öğretmenin ayak kol ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu.

Eski eşi ilkokul öğretmeni 30 yaşındaki Sevinç Kerimova’yı dehşeti yaşattı.  Genç kadını yumruklayan ve saçlarından sürükleyerek balkondan atmak isteyen eski eşin elinden genç kadını Site sakinleri kurtardı.  30 yaşındaki öğretmenin ayak kol ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar oluştu. 

Azeri eski koca iki çocuğunun annesine dehşeti yaşattı.  Antalya'da yaşayan 30 yaşındaki ilkokul öğretmenin Sevinç Kerimova eski eşi tarafından yumruk unut saçlarından sürükleyerek balkondan aşağıya atlamak istedi. Genç kadın vücudunun çeşitli yerlerinde morlukları oluşurken Site sakinleri kadına sahip çıktı.  30 yaşındaki öğretmen aynı zamanda eski eşi tarafından fuhuşa zorlandığında iddia ederek,  tekrar evlenelim diyerek kendisine Antalya'ya getirdiğini ancak fuhuşa zorladığını ve kabul etmeyince de saçlarından sürükleyerek On Birinci katın balkonundan atmaya çalıştığını öne sürdü. 

BALKONDAN ATMAYA ÇALIŞTI
Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de yaşayan ilkokul öğretmeni 30 yaşındaki Sevinç Kerimova, iki çocuğunun babası reklam ajansı sahibi Elmir A.’dan beş yıl önce şiddet gördüğünü iddia ederek boşandı. Elmir A., yaklaşık bir ay önce ayrıldığı eşini Türkiye'ye davet ederek her şeyin çok güzel olacağını ve çocuklarına da karısına da bakacağını söyledi.  Bunun üzerine Antalya'ya çocukları ile birlikte gelen öğretmen eşi tarafından fuhuşa zorlandığını iddia etti.  Muratpaşa ilçesinde bir sitede yaşayan öğretmen tecavüzden kurtulurken eski eşi ve iki çocuğunun önünde kadını yumruklayarak saçlarından sürükleyip 11 kattaki dairenin balkonundan atmaya çalıştı.  Kerimova, eski eşinin elinden kurtularak komşular ıslanırken Azerbaycan'ın Antalya ve İstanbul Konsolosluğu arayarak Başından geçenleri anlattı.  Daha sonra karakola giden kadın eski eşinden şikayetçi oldu.

KOMŞULARI ÜLKESİNE DÖNMESİ İÇİN YARDIM ETTİ
Elmir A., eşine uyguladığı şiddetin ardından kaçarken, Türkiye’de yine Azeri uyruklu başka bir kadınla evli olduğu ortaya çıktı. Elmir A. hakkında soruşturma başlatılırken, eski eşinin ailesini telefonla aradığı ve Sevinç Kerimova’yı öldürmekle tehdit ettiği öğrenildi. Site sakinleri ise aralarında para toplayarak genç kadını memleketine gönderdi. 

antalya koca dehşeti son dakika son dakika haberi azeri kadın şiddet