Eski Damat Dehşeti! Sokak Ortasında Eski Eşi ve Eski Kayınpederine Bıçakla Saldırdı

TAKİP ET

Sultangazi'de eski eşi ile konuşmak için geldi iş yerini elinde bıçakla basan şahıs dehşet saçtı. Eski kayınpederini ve eski eşini tabure ve bıçakla saldıran şahıs iki kişiyi yaraladı. Güvenlik kameraları Yaşanan dehşet anları saniye saniye kaydetti.

Sultangazi'de eski eşi ile konuşmak için geldi iş yerini elinde bıçakla basan şahıs dehşet saçtı. Eski kayınpederini ve eski eşini tabure ve bıçakla saldıran şahıs iki kişiyi yaraladı.  Güvenlik kameraları Yaşanan dehşet anları saniye saniye kaydetti.

İstanbul Sultangazi'de 30 Haziran günü saat 19.00 sularında yaşanan olayda,  24 yaşındaki Sema Altun, iki çocuğunun babası olan adamdan şiddetli geçimsizlik nedeniyle boşandı. Yaklaşık bir buçuk ay önce ayran çiftten Ömer Başer,  boşanmalarına rağmen eski eşini rahatsız etmeye devam etti.  Genç kadın bunun üzerine mahkemeye başvurarak eski eşya hakkında uzaklaştırma kararı aldık da.  Fakat Başer yine durmadı ve kadını rahatsız etmeye devam etti.  30 Haziran günü konuşmak için eski eşinin çalıştığı Diş Polikliniği'ne giden Başar burada dehşet saçtı.  Sema Altun eski eşi ile konuşmak istemeyerek babası Ayhan Altun’u aradı ve yardım istedi. Babanın da olay yerine gelmesi ile damat ve kayınpeder arasında sözlü tartışma iş yerinin Dışarısına kadar taştı. Kavga büyüyünce Ömer Başar yanında geçirdiği bıçağı çıkartarak etrafa savurmaya başladı.  Baba Altun’da bunun üzerine eline sopa alarak damada karşılık verdi.

KAVGA BÜYÜDÜ 
Kayınpeder ve damat arasında başlayan kavga giderek uyurken,  tekme tokat sopa ve bıçaklar havada uçuştu.  Damat, eski Kayınpederine tabure ile vururken eline yeniden bıçağı olarak eşini bacağından kayınpederi Neyse göğsünden yaraladı. Güvenlik kameraları tüm bu dehşet anlarında kayıttaydı.

ESKİ DAMAT GÖZALTINA ALINDI, KAYINPEDER YOĞUN BAKIMDA
Damat, araya giren Çevredeki vatandaşlar tarafından olay yerinden uzaklaştırılırken haber verilmesi üzerine olay yerine gelen polis ekipleri damadı gözaltına aldı.  Yaralı kadın ve babası ise sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı. Bıçak darbeleri göğüsün akciğer bölümüne geldiği belirlenen kayınpeder ameliyattan sonra yoğun bakıma alındı. Çevredeki vatandaşların araya girmesiyle uzaklaştırılan damat, polis ekipleri tarafından gözaltına alındı. Yaralı kayınpeder ve genç kadın olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahale sonucu ambulansla Yedikule Göğüs Hastalıkları Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Bıçak darbelerini göğsün akciğer bölümüne geldiği tespit edilen baba Ayhan Altun, ameliyatın ardından müşahede altına alındı.

istanbul sultangazi eski koca dehşet son dakika son dakika haberi