Eski Bakan Hedefine Melih Gökçek'i Aldı, İşte Çok Konuşulacak O İddia!

TAKİP ET

Eski Çalışma Bakanı olan Yaşar Okuyan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Okuyan Gökçek'in 1980 yılı öncesinde İngiliz İstihbaratı ilişkili olan Mücadele Birliği'nin çıkardığı Bayrak Gazetesi'nin Ankara Temsilcisi olduğunu iddia etti.

Eski Çalışma Bakanı olan Yaşar Okuyan, eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek hakkında çok konuşulacak bir iddia ortaya attı. Okuyan Gökçek’in 1980 yılı öncesinde İngiliz İstihbaratı ilişkili olan Mücadele Birliği’nin çıkardığı Bayrak Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi olduğunu iddia etti.

Eski Çalışma Bakanı olan Yaşar Okuyan katıldığı bir canlı yayında gündeme bomba gibi düşecek iddialarda bulundu. Hedefine Melih Gökçek’i alan Okuyan Gökçek’in 1980 yılı öncesinde İngiliz İstihbaratı ile ilişkili olan Mücadele Birliği’nin çıkardığı Bayrak Gazetesi’nin Ankara Temsilcisi olduğunu iddia etti.

‘İLK TÜYECEK OLAN SENSİN’

Daha önce 24 Haziran seçimlerinde MHP’nin tek başına seçime girerek yüzde 10’u geçerse Tandoğan Meydanı’nda anıracağını söylemişti. Seçim sonrasında Melih Gökçek Okuyan’a Tandoğan çağrısı yaptı. Melih Gökçek’in bu çağrısı üzerine Yaşar Okuyan canlı yayında çok konuşulacak iddialarda bulundu. Gökçek’e çok sert sözlerle yüklenen Okuyan, ‘Melih, sen işine bak" diyen Okuyan, "23 sene Ankara'da belediye başkanlığın döneminde seninle ilgili o kadar laf var, öyle iddialar var ki bir iktidar değişikliğinde Türkiye'den ilk tüyeceklerden biri sensin. Senin kafan Yaşar Okuyan'a basmaz, bassa zaten sen adam olursun.’ dedi.

 

Melih Gökçek Yaşar Okuyan İddia İstihbarat Ankara Canlı yayın Çalışma Bakanı