Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili Mehmet Aypek, koruması tarafından öldürüldü

TAKİP ET

Ankara Çankaya'da eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili olan 73 yaşındaki iş insanı Mehmet Aypek bir iş merkezinde, koruması ve şoförü olan çalışan kişi tarafından silah ile vurularak hayatını yitirdi.

Eski Ankara Ticaret Odası Başkanvekili 73 yaşındaki Mehmet Aypek Ankara’nın Çankaya ilçesinde, koruması tarafından vuruldu. Olay, Muhsin Yazıcıoğlu Caddesinde yer alan iş merkezinde yaşandı.

YUNUS EKİPLERİ TARAFINDAN GÖZALTINA ALINDI

Halil G, 73 yaşındaki Mehmet Aypek’i silahla vurarak. Olay yeri yakınlarında bulunan ve silah seslerini duyan Yunus ekipleri, Aypek’in koruması ve şoförü olarak çalışan Halil G’yi cinayette kullandığı silahla beraber gözaltına aldı.

AĞIR YARALI ADAM HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalenin ardından ağır yaralı halde 100. Yıl Hastanesi’ne sevk edilen Aypek, sağlık çalışanları tarafından yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Cinayet zanlısı, Cinayet Büro Amirliği bağlı ekiplere teslim edildi.

MEHMET AYPEK KİMDİR?

Mehmet Aypek, Ankara Ticaret Odası’nın eski başkanvekili görevini üstlenmiş bir iş adamıdır. Kendisi aynı zamanda Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği üyesi olarak da görev almıştı. Aypek öte yandan inşaat sektöründe faaliyet alan bir firmanın sahibidir.

Ankara Çankaya Mehmet Aypek