Eşinle Hangi Pozisyonda İlişkiye Giriyorsun Diyen Mesai Arkadaşını Öldürdü

TAKİP ET

Kayseri'de bir fabrika işçisi eşini taciz ettikleri iddiasıyla bir mesai arkadaşını bıçakla öldüren bir mesai arkadaşını yaraladı. Bu iki suçtan tutuklu yargılanan sanığa mahkeme 35 yıl 10 ay hapis cezası verdi.

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi 8 cadde üzerinde bulunan bir şekerleme fabrikasında 21 Kasım 2017 tarihinde yaşanan olayda M.T. isimli şüpheli Eşini taciz ettikleri iddiasıyla mesai arkadaşı Enes R.’yi yanında bulunan bıçakla öldürürken, diğer arkadaşı M.Ö.’yü ise sırtından bıçaklayarak yaraladı. Olaydan sonra tutuklanan zanlının Kayseri 3. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada hakkında karar verildi. Mahkemede yaptığı savunmada pişman olduğunu söyleyen sonra mahkeme heyeti 35 yıl 10 ay hapis cezası verdi.

“TELEFONDA RANDEVU İSTEYİP DURDULAR” 

Evli ve 2 çocuk babası olduğu öğrenilen tutuklu Sanık M.T.,  mahkemenin önceki cenazesinde yaptığı savunmada “2015 Temmuz ayında telefon çaldı, eşim telefonu açtı, ses vermeyince ben açtım. Enes R. olduğunu sesinden anladığım kişi ‘kaça v...yorsun’ diye gülerek kapattı. Gülüşme seslerini duydum. Yanlarında gülenlerin M.Ö. ve O.A. olduklarını anladım. Maksatları ne anlamadım, bu olaydan 1 ay sonra yine telefon çaldı, karşıdaki kişi ‘randevu istiyoruz’ dedi. Ben de küfürlü konuşup kapattım. 2-3 hafta sonra bir telefon daha geldi. Eşimin ismini söyleyerek görüşmek istedi. Karşılıklı hakaretler oldu. Bu ‘O...pu numarası değil mi?’ dedi. Kızdım, kapadım. Benim 2 evladım var, maksatlarının ne olduğunu bilmiyorum, Savcılığa suç duyurusunda bulundum, ahlaksızlığa son verilmesini istedim. Takipsizlik kararı verildi. 14 yıldır aynı işyerinde çalışıyorum, bu durumu 2.5 yıl yaşadım. Eşim bir gün bana kızmamamı söyleyerek 2011 yılından beri aynı sesin aradığını, rahatsız ettiğini söyledi.” Ifadelerini kullandı.

“BEN ŞUURUMU KAYBETTİM, NE YAPTIM BİLMİYORUM” 

M.T. Öldürdüğü mesai arkadaşı tarafından sürekli tahrik edildiğini belirterek, “2017 yılında Enes R. işten çıkarıldı, 3 kez yolumda karşıma çıktı ancak bir eylemi olmadı. Daha sonra tekrar işe girdi. Sürekli yakınımda oldu. Diğerlerine ‘yeni bir o. buldum’ diyerek tahrik ediyordu. Olay günü soyunma odasında M.Ö., O.A. ve Enes R. vardı. Özellikle benim dolabımın yanında durdu. Enes R. bana ‘Eşinle hangi pozisyonda ilişkiye giriyorsun’ deyince ben şuurumu kaybettim. Üzerimde bıçak vardı. Olayın nasıl olduğunu hatırlamıyorum, ne yaptım bilmiyorum”  dedi. Son duruşmada kararını açıklayan mahkeme heyeti tutuklu sanığı Enes R.’ye yönelik ‘kasten öldürme’ suçundan 25 yıl, yaralı M.Ö.’ye yönelik ‘kasten öldürmeye teşebbüs’ suçundan ise 10 yıl 10 ay olmak üzere toplam 35 yıl 10 ay hapis cezasına çarptırdı.

 

kayseri cinayet tahrik son dakika