Eşinin saldırısına uğrayan kadın bebeği ile araçtan atladı

TAKİP ET

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde bir otomobilde tartışan çift, 41 yaşındaki Mustafa Daşdemir tarafından tahra ile saldırıya uğrayan 37 yaşındaki Songül Daşdemir, bebeğiyle birlikte araçtan atlamak zorunda kaldı. 

Olayın ardından hastaneye kaldırılan anne Songül Daşdemir'in sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi, ancak 1 yaşındaki bebeği Arda'nın hayati tehlikesinin devam ettiği bildirildi. Gözaltına alınan Mustafa Daşdemir, jandarmadaki ifadesinde, eşinin otomobilden atladıktan sonra da tahrayı boğazına dayayarak ölümle tehdit ettiğini söylediği öğrenildi.

YARALI KADIN VE BEBEĞİ HASTANEYE SEVK EDİLDİ

Olay, dün akşam saatlerinde Köyceğiz ilçesinde gerçekleşti. Beyobası istikametinden Pınarköy Mahallesi'ne seyir halinde olan otomobilden bir kadın ve bir bebeğin düştüğünü görenler, hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne ihbarda bulundu. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Songül Daşdemir ve 1 yaşındaki oğlu Arda, ilk müdahaleleri yapıldıktan sonra Köyceğiz Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak Arda bebek'in durumu ağır olduğu için Muğla Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi.

KOCA TUTUKLANDI

Jandarma ekipleri tarafından ifadesine başvurulan Songül Daşdemir, eşinin kendisine tahra ile saldırdığını ve canını kurtarmak için kucağındaki bebeğiyle birlikte araçtan atlamak zorunda kaldığını belirtti. Daşdemir, otomobilden atladıktan sonra eşinin yanlarına gelerek tahrayı boğazına dayayarak ölümle tehdit ettiğini söyledi. Gözaltına alınan Mustafa Daşdemir, işlemlerinin ardından "cebir ve tehdit" ile "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan tutuklandı.

Muğla köyceğiz kavga otomobil